Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Πιο σέξι το γυναικείο περπάτημα τις γόνιμες μέρες


womanwalking

Πιο θελκτικό είναι το γυναικείο περπάτημα τις γόνιμες μέρες σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Γκότινγκεν, στη Γερμανία και δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Personality and Individual Differences».

Οι επιστήμονες με επικεφαλής τον δρ Μπέρναρντ Φινκ ζήτησαν από 48 νεαρές γυναίκες να βαδίσουν πάνω-κάτω σε μία ευθεία γραμμή και εν συνεχεία να χορέψουν για 30 δευτερόλεπτα. Οι ερευνητές βιντεοσκόπησαν τις εθελόντριές τους και επεξεργάστηκαν τις εικόνες ούτως ώστε να απεικονίζονται σιλουέτες δίχως χαρακτηριστικά, ούτως ώστε η αληθινή εμφάνισή τους να μην αποσπά την προσοχή από την κίνησή τους.

Η διαδικασία επαναλήφθηκε δύο φορές, μία όταν οι εθελόντριες ήταν στις πιο γόνιμες μέρες τους και μία αμέσως πριν την έμμηνο ρύση, όταν οι πιθανότητες εγκυμοσύνης είναι λιγοστές.

Οι άντρες που κλήθηκαν να κοιτάξουν τις σιλουέτες που περπατούσαν ή χόρευαν στα βίντεο και να τις βαθμολογήσουν, κατέδειξαν με τις απαντήσεις τους ότι υπάρχει διαφορά στον τρόπο με τον οποίο περπατούν οι γυναίκες όταν βρίσκονται στις γόνιμες μέρες τους, που τις καθιστά πολύ πιο ελκυστικές.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 1 Ιαν 2014
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: