Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Cameron Diaz, η αιώνια φαντασίωση


Τα πολλά πρόσωπα της εκρηκτικής ξανθιάς

Πέρασαν ήδη 47 χρόνια από την στιγμή που η Cameron Diaz εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον πλανήτη Γη. 

Η εξωγήινη ομορφιά της που άφησε το κοινό με ανοικτό στόμα όταν ερμήνευσε το αντικείμενο του πόθου του Jim Carrey στην θρυλική Μάσκα (1994), αποφάσισε εδώ και λίγο καιρό ότι η έφτασε η στιγμή να δώσει τέλος σε μία μεγάλη καριέρα στο σινεμά. Σίγουρα θα μας λείψει. Τόσο σε εμάς όσο και σε όλο το αντρικό κοινό για το οποίο ήταν, είναι και θα είναι μία αιώνια φαντασίωση.

Η εξωτερική της εμφάνιση, οι εκφράσεις της και οι απόλυτα θηλυκές κινήσεις της είναι κάτι περισσότερο από σπάνιες. Μάλιστα η δυνατότητά της να τσαλακώνεται και να παίζει με τρομερή άνεση ρόλους όπου το χιούμορ πρέπει να συμβαδίσει δίπλα στο sexyness -βλέπε Κάτι τρέχει με τη Μαίρη- την έφερε ακόμα πιο ψηλά στις προτιμήσεις των αντρών. Λογικό, αφού αντί να φαίνεται απόμακρη, ερχόταν στο επίπεδο του girl next door ενώ παράλληλα μόνο girl next door δεν ήταν.


Το Esquire ήταν εκεί ήδη από τα πρώτα βήματα της Cameron Diaz. Εκείνες όμως οι φωτογραφήσεις που άφησαν ιστορία πραγματοποιήθηκαν τελικά τα τελευταία εφτά χρόνια. Η καλύτερη δυνατή ανάμνηση δηλαδή από την εκρηκτική ξανθιά με τις ρίζες από την Κούβα που υπήρξε πάντα μία πολύ χαρακτηριστική Woman We Love.


Τον Φεβρουάριο του 1995 έκανε μία πρώτης εμφάνιση στο Esquire.




















Τα λόγια είναι περιττά για αυτήν την πραγματική Woman We Love.





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: