Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Οι καλοί κάνουν περισσότερο sex

Ερευνα δείχνει πως το να είσαι καλός άνθρωπος προσελκύει περισσότερους ερωτικούς συντρόφους.
Η άποψη- πεποίθηση ότι ο καλός θα υπερισχύσει του κακού και θα πάρει και το κορίτσι φαίνεται πως βρίσκει αντίκρισμα και στην πραγματική ζωή. Και ίσως να μην εφαρμόζεται πάντα ο κανόνας για την ύπαρξη ενός κακού αλλά φαίνεται πως οι καλοί κάνουν περισσότερο sex σεσχέση με τους υπολοίπους.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατη έρευνα στο British Journal of Psychology δείχνει πως το γεγονός πως είσαι καλός άνθρωπος προσελκύει περισσότερα άτομα κοντά σου και ειδικότερα, περισσότερους ερωτικούς συντρόφους με αποτέλεσμα να κάνεις περισσότερο sex σε σχέση με όσους δεν είναι καλοί.

Η εν λόγω έρευνα αφορούσε σε 300 συμμετέχοντες ζητώντας από αυτούς να παρουσιάσουν στους ερευνητές αλτρουιστικές πράξεις τους όπως η αιμοδοσία, ο εθελοντισμός και οι δωρεές, ενώ παράλληλα θα ανέφεραν και πόσους ερωτικούς συντρόφους είχαν.

Όσοι λοιπόν έκαναν αισθητή την παρουσία τους με αλτρουιστικές πράξεις, είχαν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους υπονοώντας πως όσοι κάνουν καλό προσελκύουν τους ανθρώπους.

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που προτάσσουν υπερβολικά τη φιλανθρωπική και κάλπικη εμφανώς δράση με αποτέλεσμα να γίνονται υπερόπτες με τάση να δείχνονται συνεχώς.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: