Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Πες μου από ποιο πλευρό κοιμάσαι, να σου πω πόσο γκρινιάζεις....



Ερευνα έρχεται να συνδέσει την πλευρά που επιλέγουμε στον ύπνο μας με τη ψυχολογία και τον χαρακτήρα μας.


Ερευνα έρχεται να ρίξει φως στους λόγους, που επιλέγουμε μια συγκεκριμένη μεριά στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε. Αλήθεια εσύ από που κοιμάσαι, δεξιά ή αριστερά;

Αν απάντησες καταφατικά στο πρώτο, τότε τα μαντάτα από την επιστημονική κοινότητα δεν είναι καλά για εσένα αλλά και τους γύρω σου. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, που πραγματοποίησαν ειδικοί σε θέματα ύπνο για λογαριασμό βρετανική εταιρείας στρωμάτων, φαίνεται πως όσοι κοιμούνται από τα δεξιά είναι λιγότερο αισιόδοξοι και γκρινιάζουν περισσότερο από όσους επιλέγουν την αριστερή. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως είναι πολύ πιθανό να μην είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά τους, ενώ σίγουρα είναι πολύ πολύ γκρινιάρηδες κατά το πρωινό ξύπνημα .

Στους ανθρώπους της άλλης (αριστερής) πλευράς, παρατηρείται πως τείνουν το βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο στη ζωή τους, ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 8% αγαπάει τη δουλειά του. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ενηλίκων, έδειξε ακόμη ότι οι μοναχικοί άνθρωποι προτιμούν να κοιμούνται στη δεξιά πλευρά, ενώ όσοι έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο βολεύονται καλύτερα στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού.

Μήπως πρέπει να αλλάξεις πλευρά και σκέψεις;










ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: