Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτη διάκριση για την Αμάλ Κλούνεϊ


Φέτος ήταν η χρονιά της χωρίς αμφιβολία. Η γυναίκα που έκανε τον Τζορτζ Κλούνεϊ να παντρευτεί ξανά έχει... άστρο.


Η Αμάλ Κλούνεϊ (Amal Clooney), όπως λέγεται η διακεκριμένη δικηγόρος μετά τον γάμο της με τον Τζορτζ (George) βρέθηκε χθες στην κορυφή της λίστας με τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους της χρονιάς που πέρασε, όπως τη συντάσσει η Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters).
Μάλιστα, η διάσημη δημοσιογράφος εξήγησε την επιλογή της αυτή με ένα λεπτομερέστατο βίντεο τεσσάρων λεπτών, όπου, στην ουσία πλέκει το εγκώμιο της 36χρονης βρετανολιβανέζας νομικού που έκανε τον πιο διάσημο εργένη του Χόλιγουντ -ο οποίος όμως είχε παντρευτεί στα νιάτα του μια φορά- να ξαναπαντρευτεί, παρά τις αντίθετες και απόλυτες δηλώσεις του σχετικά.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Γουόλτερς τοποθετεί την Αμάλ στην ίδια "κατηγορία" με την Τζάκι Ωνάση, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Κέιτ Μίντλετον -"ο,τιδήποτε λέει, κάνει ή φοράει είναι επίσημα... συναρπαστικά".

Ανάμεσα στα διάφορα που λέγονται στο βίντεο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το κομμάτι όπου το 1995 ο Κλούνεϊ δηλώνει κατηγορηματικά ότι "δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά γιατί δεν ήταν καθόλου καλός σε αυτό". Λίγα χρόνια αργότερα η Γουόλτερς τον ρωτά πώς λέει στις συντρόφους του ότι δεν είναι του γάμου, και εκείνος με απίθανη ευστροφία και χιούμορ της απαντά ότι "δεν χρειάζεται να το κάνει ο ίδιος γιατί το έχει κάνει εκείνη για εκείνον νωρίτερα". Οι γυναίκες έχουν δει το παλιότερο απόσπασμα από τη συνέντευξη και ξέρουν. Κάτι τέτοιο είπε ο Τζορτζ. Αλλά όλα αυτά ήταν π.Α. (προ Αμάλ). Το μετά είναι πια... ιστορία!

Όσο για την υπόλοιπη λίστα με τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους του 2014 όπως τους είδε η Μπάρμπαρα Γουόλτερς; Ιδού:
1. Αμάλ Κλούνεϊ
2. Τέιλορ Σουιφτ (τραγουδίστρια)
3. Τζορτζ ΡΡ Μαρτιν (συγγραφέας "Game Of Thrones")
4. Μάικλ Στράχαν (πρώην παίκτης NFL και τηλεπαρουσιαστής)
5. Έλον Μασκ (επιχειρηματίας, ηλεκτολόγος/εφευρέτης)
6. Όπρα Γουίνφρεϊ
7. Ντέιβιντ Χ. Κοχ (επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, πολιτική φιγούρα)
8. Νιλ Πάτρικ Χάρις (ηθοποιός/παρουσιαστής)
9. Τσέλσι Χάντλερ (κωμικός/τηλεπαρουσιάστρια)
10. Σκάρλετ Γιόχανσον (ηθοποιός).


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: