Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Νικόλ Κίντμαν για τη νέα της ταινία: «Η πιο αποκαλυπτική που έχω κάνει» - Οι σκηνές που δεν μπορεί να δει

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για τη νέα της ταινία, αναφέροντας ότι πρόκειται για την πιο αποκαλυπτική της καριέρας της. 

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε σε συνέντευξή της για τον ρόλο της στο ερωτικό δράμα «Babygirl», σημειώνοντας πως πρόκειται για την πιο αποκαλυπτική ταινία της καριέρας της. 

Σε δηλώσεις της στο Vanity Fair, η 57χρονη σταρ δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρη ότι είναι «αρκετά γενναία» για να παρακολουθήσει την ταινία στη μεγάλη οθόνη στην πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον επόμενο μήνα, καθώς έχει αρκετές αποκαλυπτικές σκηνές.

Στο Babygirl, η Αυστραλή ηθοποιός υποδύεται ένα υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων της Νέας Υόρκης που ξεκινά μια ριψοκίνδυνη σχέση με τον πολύ νεότερο ασκούμενό της.

Αναφερόμενη στις ερωτικές σκηνές, παραδέχτηκε ότι αυτή είναι η φορά που έχει νιώσει περισσότερο «εκτεθειμένη» από ποτέ μπροστά στην κάμερα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Νικόλ Κίντμαν για τη νέα της ταινία: «Όλα αυτά είναι βίντεο που θα κρύβατε στο σπίτι σας»

«Υπάρχει κάτι μέσα μου που λέει: "Εντάξει, αυτό φτιάχτηκε για τη μεγάλη οθόνη και για να το δει ο κόσμος". Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω τόση γενναιότητα» δήλωσε. 

«Έχω κάνει κάποιες ταινίες που είναι αρκετά αποκαλυπτικές, αλλά όχι σαν αυτή» πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.  Η Νικόλ Κίντμαν εξήγησε ότι δεδομένων των πολλών σεξουαλικών σκηνών που περιλαμβάνει η ταινία, ένιωθε «ευάλωτη» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Όλα αυτά κανονικά είναι βίντεο που θα κρύβατε στο σπίτι σας. Όχι κάτι που θα το δει όλος ο κόσμος. Είναι λίγο περίεργο συναίσθημα» σημείωσε.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: