Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς νερό… λόγω ΔΕΗ!


Χωρίς νερό… λόγω ΔΕΗ!

Χωρίς νερό θα μείνουν έντεκα χωριά της Φθιώτιδας, καθώς η ΔΕΗ κατεβάζει τους διακόπτες σε αντλιοστάσια, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών που φτάνουν τις 244.000 ευρώ.
Στο μεσοδιάστημα έγιναν επαφές, εξασφαλίστηκαν κάποιες παρατάσεις που εκπνέουν την 1η Φεβρουαρίου, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάποια λύση.

«Απ’ την Τρίτη 1/2/2011 θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στα αντλιοστάσια και κατά συνέπεια η παροχή νερού σε όλα τα Διαμερίσματα των πρώην Δήμων Ελάτειας & Τιθορέας, λόγω υπερβολικού και διαχρονικού χρέους και αδυναμίας διακανονισμού, ένεκα της μη εξόφλησης έστω και του τρέχοντος τετραμήνου απ’ τους πολίτες τους» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας στη Φθιώτιδα κ. Θόδωρος Ντούρος, που προαναγγέλλει την τραγική κατάσταση.

Πριν λίγα 24ωρα ο ίδιος ο δήμαρχος είχε κάνει δραματική έκκληση στους πολίτες του δήμου να πληρώσουν από 20 ευρώ ο καθένας, έναντι των λογαριασμών του νερού, για να μπορέσουν να συλλέξουν ένα ποσόν για να κάνουν ρύθμιση του χρέους στη ΔΕΗ. Όμως αυτή η προσπάθεια απέτυχε όπως ο ίδιος ο δήμαρχος ομολογεί στην ανακοίνωση του, αφού σημειώνει πως «φαίνεται πως η έκκλησή μου για εξυπηρέτηση των ελαχίστων των χρεωστικών οικιακών λογαριασμών σας δεν έτυχε της προσήκουσας προσοχής εκ μέρους σας ή και να εξελήφθη ως ψυχαναγκαστική χωρίς σημαντικό λόγο κι αιτία».
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: