Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

Υπάρχει μια άσκηση που βοηθά τις γυναίκες να επιμηκύνουν τη σεξουαλική τους νεότητα. Ανακαλύψτε την! 

Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας μπορούν να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή της. Το ευχάριστο όμως είναι ότι υπάρχουν λύσεις.

Πολλές γυναίκες προβληματίζονται παρατηρώντας τα σημάδια του χρόνου όχι μόνο στην εμφάνισή τους, αλλά και στην σεξουαλική τους ζωή.

Στις μικρές ηλικίες ο κολπικός ιστός είναι ελαστικός και παχύς, στην εμμηνόπαυση όμως με τα φθίνοντα επίπεδα των οιστρογόνων, ο κολπικός ιστός λεπταίνει και οι γυναίκες συχνά παρουσιάζουν έλλειψη ελαστικότητας του κόλπου, πόνο κατά την επαφή και συνακόλουθα μείωση της σεξουαλικής απόλαυσης.

Με το πέρασμα του χρόνου η χαλάρωση των ιστών του ανθρώπινου σώματος είναι αναπόφευκτη. Συχνά μας διαφεύγει ότι το σώμα μας γερνάει από μέσα με τον ίδιο ρυθμό που γερνάει και απέξω.

Υπάρχει ωστόσο μια άσκηση που βοηθά τις γυναίκες να επιμηκύνουν τη σεξουαλική τους νεότητα.

Οι ασκήσεις που βοηθούν είναι περισσότερο γνωστές ως ασκήσεις Kegel και ο σκοπός τους είναι η εκγύμναση και η τόνωση του πυελικού εδάφους ούτως ώστε να τεθεί υπό μεγαλύτερο έλεγχο το πρόβλημα της ακράτειας που συνήθως συνυπάρχει. Παράλληλα όμως ενδυναμώνουν τους μυς του κόλπου.

Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να κατανοήσουν ποιους ακριβώς μύες πρέπει να γυμνάσουν με τις εν λόγω ασκήσεις.

Για να το κατανοήσετε δοκιμάστε να σταματήσετε και να ξανά ξεκινήσετε την ούρησή σας. Οι μύες που χρησιμοποιείτε για να το κάνετε είναι αυτοί που πρέπει να γυμνάσετε. Προσπαθείτε να κάνετε αυτές τις κινήσεις των μυών όποτε μπορείτε π.χ. ενώ κάθεστε, ενώ οδηγείτε. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: