Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αρης - Κόλος Κοβαλίβκα 1-2

Αποκλεισμό-σοκ υπέστη στο Europa League o Άρης, καθώς ηττήθηκε την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 από την... πρωτάρα Κόλος Κοβαλίβκα, αποχαιρετώντας έτσι πρόωρα τη διοργάνωση.
Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι είδαν την ουκρανική ομάδα να φεύγει από το γήπεδό τους με το πολυπόθητο εισιτήριο, που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο. 

 Τα γκολ των νικητών τα πέτυχαν οι Νόβακ (47') και Αντιούχ (62'), ενώ για τους «κιτρινόμαυρους», που είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Ματίγια, σκόραρε ο Μπρούνο Γκάμα στο 55'. 

 Κίτρινες: Ρόουζ - Μπογκντάνοφ, Ζαντόγια, Μορόζκο, Γιαβρίς.

 ΆΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σάσα (78' Μαντσίνι), Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Γκάνεα (69' Μάνος), Τζέγκο, Ματίγια, Μπερτόγλιο, Φετφατζίδης, Γκάμα, Λόπεθ. 

ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (Ρουσλάν Κοστιούσιν): Βόλινετς, Ζοζούλια (50' Μορόζκο), Γιαβρίς, Πετρόφ, Νόβακ, Γέμετς, Σμιρνί (88' Κοστιούσιν), Μπογκντάνοφ, Ζαντόια, Αντιούκ, Λισένκο (64' Σελέζνιοφ). 

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: