Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Οι 4 στάσεις που οι άντρες λατρεύουν στο σεξ

Ποιες είναι οι στάσεις στο σεξ που θα τρελάνουν τον παρτενέρ σας;
Διαβάστε τις τοπ 4 στάσεις:

1. Γυναίκα από πάνω: Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε άντρα θα σου πει πως αυτό που τον τρελαίνει στο κρεβάτι είναι να ικανοποιεί την παρτενέρ του. Αυτή η στάση σου προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο και αυτό είναι ακριβώς που ξέρει ότι θες. Εκμεταλλεύσου τον έλεγχο και επίλεξε τον ρυθμό που θα σε φέρει πιο κοντά στην κορύφωση. Το μπόνους για εκείνον σε αυτή τη στάση είναι ότι έχει τις καμπύλες σου σε πλήρη θέα.

2. Ανάποδη καουμπόισσα: Η ανάποδη εκδοχή της στάσης ‘γυναίκα από πάνω’ συγκαταλέγεται στις αγαπημένες επιλογές του καθώς και του προσφέρει τη θέα του doggy style, αλλά και την αίσθηση πως έχεις εσύ τον έλεγχο. Αυτή η στάση δεν σας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάει ο ένας τον άλλον, αλλά είναι ιδανική για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

3. Doggy Style: Αυτή είναι η στιγμή που έχει τον απόλυτο έλεγχο και επιλέγει εκείνος την ταχύτητα της διείσδυσης. Επίσης έχουμε καταλήξει πως είναι η απόλυτη στάση για να νιώθει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, γεγονός που ανεβάζει τον αντρικό του εγωισμό. Και πίστεψέ μας αυτό το έχει πολύ ανάγκη στην προκειμένη φάση.

4. Στα όρθια: Είναι τέλεια επιλογή για το σεξ ‘σε θέλω τώρα’ που τον κάνει να αισθάνεται ακαταμάχητος.


Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: