Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού 0-1

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League γνώρισε ο ΟΦΗ, στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή μετά από 20 χρόνια.
Η ομάδα του Σίμου ηττήθηκε την Πέμπτη με 1-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για τον Β` προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, κι έτσι είδε τους Κύπριους να παίρνουν το εισιτήριο για τη συνέχεια του θεσμού. 

 Το γκολ που έκρινε τον αγώνα το πέτυχε ο Ζαλάι στο 50ο λεπτό. Ο ΟΦΗ μπήκε λίγο πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίωρο είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Δημητρίου.

 Την ίδια ώρα, οι παίκτες του Απόλλωνα έψαχναν διαρκώς την κόντρα επίθεση με «αιχμή του δόρατος» τον Νταμπό, τον οποίο σταμάτησαν δύο φορές σε κρίσιμο σημείο οι Βούρος και Σελίμοβιτς. Στο 42' οι Κρητικοί έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όταν από ωραία κίνηση και ντρίμπλα του Σαρδινέρο η μπάλα κατέληξε στον Φιγκεϊρόδο που πλάσαρε, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δημητρίου. 

 Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κύπριοι μπήκαν στο γήπεδο, με διάθεση να... αιφνιδιάσουν τον ΟΦΗ και το κατάφεραν στο 50', όταν από μακρινή μπαλιά του Γιούστε, ο Νταμπό έμεινε όρθιος παρά την πίεση του Σελίμοβιτς, απέφυγε τον Βούρο και την κατάλληλη στιγμή «σέρβιρε» τη μπάλα στον Ζαλάι που έκανε το 0-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει με τις αλλαγές του Σίμου και την είσοδο των Ναμπί και Σολίς στον αγωνιστικό χώρο, όμως η άμυνα του Απόλλωνα «έσφιξε» ακόμη περισσότερο στο τελευταίο ημίωρο, περιορίζοντας κι άλλο τους χώρους μπροστά από την περιοχή του Δημητρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Κρητικοί δεν είχαν ούτε μία τελική προς την εστία στο δεύτερο ημίχρονο και μοιραία γνώρισαν τον αποκλεισμό από την κυπριακή ομάδα. 

 Ο Απόλλων Λεμεσού θα αντιμετωπίσει στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League την πολωνική Λεχ Πόζναν, σε μονό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 24 Σεπτεμβρίου. Κίτρινες: Γιαννούλης, Βούρος, Νέιρα, Σελίμοβιτς, Μεγιάδο - Ντένιτς, Σακέτι Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης (67' Ναμπί), Γιαννούλης (80' Κοροβέσης), Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (67' Σολίς), Ουές, Σαρδινέρο, Φιγκεϊρέδο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Σ. Αυγουστή): Δημητρίου, Πέδρο (46' Πίττας), Γιούστε, Ρομπέργκε, Ζαλάι, Σακέτι, Ντιγκινί, Ματέι (46' Μπένσοπ), Ντένιτς, Αγκίρε, Νταμπό (78' Γιαννιώτας). 


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: