Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Οι γυναίκες δεν κοιτούν τους άντρες στην παραλία, αλλά... τις άλλες γυναίκες!

Άλλη μια έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει την πολυπλοκότητα, αλλά και την ανταγωνιστικότητα του γυναικείου φύλου. Ποιο είναι το συμπέρασμα που εκπλήσσει; Πως, σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες κοιτάζουν πιο πολύ τους εκπροσώπους του ιδίου φύλου με αυτές!
Αυτό, ονομάζεται και… «μελέτη του ανταγωνισμού», μιας και οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν τι φοράνε οι άλλες γυναίκες, παρατηρούν το στυλ, τα παπούτσια, τις τσάντες! Μάλιστα, οι σκέψεις που κάνουν εκείνη τη στιγμή είναι για το αν η γυναίκα που παρατηρεί έχει κάνει πλαστική στήθους, αν έχει κυτταρίτιδα ή προσπαθεί να υπολογίσει το ύψος της αφαιρώντας τους πόντους του τακουνιού ή πόσο βαμμένη είναι.

Άλλες γυναίκες, συγκρίνουν τους εαυτούς τους με κάποια που περνάει για το αν είναι λεπτότερη ή προσπαθεί να βρει μαύρη ρίζα στο ξανθό βαμμένο μαλλί της ή αν ο πισινός της είναι πιο ψηλά από αυτόν της «διερχόμενης αντιπάλου». Οι μισές από τις 2.000 γυναίκες που ψήφισαν σε έρευνα αγγλικού site, δήλωσαν πως απολαμβάνουν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με συναδέλφους της, φίλες ή απλά περαστικές!

Κι επειδή η παραλία είναι ο «αδέκαστος κριτής» όλων των γυναικών, το 80% απάντησε πως όταν βρίσκονται εκεί παρατηρούν πολύ προσεκτικά τις αντιπάλους τους που φοράνε μαγιό!

Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 20% των γυναικών προσπαθεί να μαντέψει τη χώρα καταγωγής μιας γυναίκας που βρίσκεται στην ίδια παραλία, το 43% τσεκάρει το μαγιό που φοράει, ενώ μία στις είκοσι κάνει σχόλια για το μαύρισμα!

Το πιο αξιοπερίεργο βρίσκεται στην απάντηση του 33%, που θέλει τις γυναίκες να εντυπωσιάζονται πιο πολύ από το σώμα μιας άλλης γυναίκας, παρά ενός άνδρα! Μία στις δέκα δήλωσαν πως πάντα θέλουν να δείχνουν καλύτερες από όσες παρατηρούν, αλλά τέσσερις στις δέκα απάντησαν πως δεν συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις άλλες με τρόπο ανταγωνιστικό! Τέλος, 86% των γυναικών δήλωσαν πως δεν θα πήγαιναν ποτέ να κάνουν κοπλιμέντο σε έναν άνδρα, φοβούμενες πως θα παρεξηγηθούν από εκείνους! 42% δηλώνουν πως επιλέγουν το ντύσιμό τους μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν τις «ανταγωνίστριές» τους και όχι τους εκπροσώπους του «αντίθετου φύλου»!

Όσοι άντρες λοιπόν πήρατε ορισμένα παραπάνω κιλά τον χειμώνα μην έχετε άγχος τώρα που βγαίνετε στις παραλίες. Οι γυναίκες έτσι κι αλλιώς θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους αλλού...

Τα δέκα πράγματα που κοιτάζει μια γυναίκα είναι:

Ρούχα
Χτένισμα
Μαύρισμα
Σιλουέτα
Μπούστο
Κυτταρίτιδα
Χρώμα μαλλιών
Μέγεθος στήθους
Παπούτσια
Τσάντα


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: