Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

5 πράγματα που κάνουν κάθε μέρα τα ευτυχισμένα ζευγάρια


Οι συνήθειες των ευτυχισμένων ζευγαριών και η δική σου σχέση.
Κάποια ζευγάρια έχουν αυτή τη λάμψη, αυτό το μαγικό 'κάτι' που τα διαφοροποιεί από όλα τα υπόλοιπα και κάνουν τους υπόλοιπους να αναρωτιούνται ποια είναι τα συστατικά της μυστικής συνταγής τους. 

Η ευτυχία δε θέλει υστερίες, θέλει όμως δουλειά και μία κοινή απόφαση. 

Το σημαντικό είναι να θέλουν αμφότεροι να πετύχει. Τότε η μισή δουλειά έχει ολοκληρωθεί.

Η κοινή ζωή και το μοίρασμα δεν είναι παιχνιδάκι με οδηγίες χρήσης και συγκεκριμένα βήματα. 

Οι διαπροσωπικές σχέσεις απαιτούν να κοπιάσεις και να σταθείς βράχος όταν τα μάτια βγάλουν τα γυαλιά του έρωτα

Γιατί στην αρχή δε σε ενοχλεί τίποτα. Στην αρχή όλα φαντάζουν μαγικά. Έλα όμως που δεν είναι.

Αν έχεις αποφασίσει να μπεις σε μία ερωτική σχέση πρέπει να προσέξεις. Προσέχεις για να έχεις ψυχική ηρεμία, ποιότητα και συναισθηματική πληρότητα. Η ευτυχία δεν είναι τύχη, είναι επιλογή. Όσο περνάει από το χέρι σου πρέπει να το κυνηγήσεις.

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια έχουν υιοθετήσει μία ασυναίσθητη ρουτίνα. Οι επιλογές που απορρέουν από αυτή κάνει τη ζωή τους ζηλευτή. Μήπως να σκεφτείς τη δική σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές;

Έχουν καλή σχέση με την αλήθεια


Όσο κι αν πονάει πρέπει να λέγεται. Η ειλικρίνεια θα σε σώσει. Όσα έχεις να πεις πρέπει να τα πεις χωρίς να φοβάσαι. Αν πάντα σκέφτεσαι τις συνέπειες θα χάσεις τον εαυτό σου. Να λες την αλήθεια στον σύντροφό σου και να είσαι έτοιμη να την ακούσεις. Μόνο έτσι η σχέση αποκτά θεμέλια. Όσα σε απασχολούν να τα μοιράζεσαι.

Περνούν χρόνο μαζί


Τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι πρώτα φίλοι και μετά γκόμενοι. Αν δεν μπορείς να βγεις μία βόλτα, να πεις δέκα βλακείες, να γελάσεις με την ψυχή σου και να απολαύσεις τις σιωπές σας, τί να το κάνεις το 20λεπτο σεξ; Να μπορείς να μοιράζεσαι τη ζωή σου όλο το 24ώρο.

Δε φοβούνται να περάσουν χρόνο χωριστά


Κι αν μπορείς να μοιραστείς το 24ώρο, να μπορείς να το περάσεις και χώρια. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια δε φοβούνται να αποχωριστούν. Ήταν κοινωνικά όντα και πριν συναντηθούν. Είχαν παρέες, φίλους και ζωή. Αυτό το τελευταίο δε χάνεται μόλις κάνεις δεσμό.

Ευγένεια, μεγάλο προσόν


Κι αν όλα πάνε χάλια μία γλυκιά κουβέντα και ψήγματα ευγένειας μπορούν να γυρίσουν το συναισθηματικό παιχνίδι. Να μάθεις να ζητάς χωρίς να απαιτείς, να μάθεις να ρωτάς χωρίς να ανακρίνεις, να μάθεις να ζεις χωρίς να επιβαρύνεις. Να είσαι ευγενική ακόμα κι όταν τα νεύρα σου χτυπήσουν ταβάνι.

Ξέρουν να λένε 'ευχαριστώ'

Το πραγματικό ευχαριστώ, το αληθινό, της ψυχής είναι μάθημα ζωής. Αν καταφέρεις να το πεις και να το εννοείς τότε έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο. Να λες ευχαριστώ γιατί τίποτα σε μία σχέση δεν είναι δεδομένο. Ούτε πράγματα, ούτε καταστάσεις, ούτε άνθρωποι.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: