Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Οργασμός: 8 στις 10 γυναίκες προσποιούνται. Γιατί όμως;

Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για την γυναικεία σεξουαλικότητα και αμέτρητες έρευνες έχουν προσπαθήσει να ρίξουν φως σε αυτό το μυστήριο που είναι ο γυναικείος οργασμός. Τώρα, νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων δείχνει πως το 80% προσποιούνται τον οργασμό και μαρτυρά και τους λόγους.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire και στο Πανεπιστήμιο του Leeds στην Μεγάλη Βρετανία εξέτασαν τις περιπτώσεις 71 γυναικών ηλικίας από 18 έως 48 ετών.
Σκοπός τους ήταν να να διαπιστώσουν αν και κατά πόσο προσποιούνται τον οργασμό στο σεξ με τον σύντροφό τους, αλλά και με ποιον τρόπο το κάνουν και γιατί.

Όπως διαπίστωσαν λοιπόν οι ειδικοί, 8 στις 10 γυναίκες παραδέχονται πως ο οργασμός είναι όντως κάτι που προσποιούνται όταν κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους.
Σχεδόν όλες επιλέγουν να το κάνουν με “φωνητικές εκφράσεις”.
Και γιατί τι κάνουν; Δυο είναι οι κύριοι λόγοι που προέκυψαν από την έρευνα.

- Θέλουν να τονώσουν το ηθικό του συντρόφου τους
Δεν θέλουν να δώσουν στον αγαπημένο τους πως οι επιδόσεις του δεν είναι αρκετά καλές ώστε να τις οδηγήσει στην κορύφωση.
- Θέλουν να επισπεύσουν την ερωτική πράξη
Οι γυναίκες συμμετέχουσες στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι πολλές φορές, επειδή έχουν όντως έρθει ήδη σε οργασμό ή επειδή εκείνη τη στιγμή απλά βαριούνται.

Με άλλα λόγια, οι φωνές και τα λόγια των γυναικών που “σημαίνουν” οργασμό, δεν είναι πάντα επειδή είναι... εκτός ελέγχου. Για την ακρίβεια, οι συμμετέχουσες απάντησαν ότι σπανίως φωνάζουν με τον ίδιο τρόπο όταν όντως φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, ή όταν αυτοϊκανοποιούνται.





Adbox 





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: