Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

7 κόλπα που αξίζει να δοκιμάσεις για να έχεις ακόμα πιο έντονο οργασμό

Ο οργασμός είναι σαν τον καφέ: όταν τον πετυχαίνεις ακριβώς όπως τον θέλεις, τότε παίρνεις τη διπλάσια ενέργεια και απόλαυση. Κι επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχεις μονότονο σεξ και μέτριο καφέ, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να φτάσεις τον οργασμό σου στα καλύτερα του (και κάτι θα σκεφτούμε και για τον καφέ, δεν μπορεί).
Δοκίμασε μερικά από τα παρακάτω (ή και τα 7 κόλπα - γιατί όχι):

1. Να φαντασιώνεσαι μέσα στη μέρα όσο περισσότερο γίνεται
Σεξολόγοι και ερευνητές επισημαίνουν ότι το μυαλό μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σεξουαλική επιθυμία και έχει τη δύναμη να την αυξάνει με μερικές μόνο αθώες σκέψεις. Δεν είναι απαραίτητο να θες ή να έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις αυτά που σκέφτεσαι, η σκέψη από μόνη της φτάνει και περισσεύει.

2. Μην ντρέπεσαι να πεις αυτά που σκέφτεσαι, όσο βρώμικα κι αν σού ακούγονται #dirtytalk
Δεν πειράζει αν μερικά πράγματα δεν ακούγονται ακριβώς όπως τα είχες φανταστεί, ούτε αν ντρέπεσαι λιγάκι γι' αυτά που λες. Από τη στιγμή που εκφράζεις το πως αισθάνεσαι την ώρα του σεξ, αυξάνεις ακόμη πιο πολύ τη σεξουαλική σου επιθυμία κι αυτό υποβοηθάει τον οργασμό σου. Όπως βλέπεις, όλα συνδέονται μεταξύ τους.

3. Κούνησε το σώμα σου με τρόπο που θα σε κάνει να νιώσεις ωραία
Η κίνηση είναι διεγερτική - δε σου έχει τύχει να αποκτήσεις έντονη σεξουαλική επιθυμία ενώ χορεύεις ή κάνεις γιόγκα; Βρες μια δραστηριότητα που θα περιλαμβάνει κίνηση, ακόμη κι αν δε φαίνεται σεξουαλική με την πρώτη ματιά.

4. Ακούμπησε διάφορα σημεία του σώματος σου, εκτός από τον κόλπο σου
Σαν να λέμε την κλειτορίδα ή τις ρώγες σου. Όταν ενεργοποιείς μια ακόμη ερωτογενή ζώνη παράλληλα με τον κόλπο σου, προκαλείται ο λεγόμενος "ανάμεικτος οργασμός". Επίλεξε εσύ τις περιοχές που θα συνδυάσεις για να πετύχεις τον τέλειο οργασμό.

5. Μη σκέφτεσαι πως δείχνει το σώμα σου, αλλά το πως θα το κάνεις να νιώσει καλύτερα
Μπορεί να σου μοιάζει αυτονόητο, αλλά το να δίνεις προσοχή στις σεξουαλικές ανάγκες του σώματός σου είναι το Α και το Ω για να φτάσεις σε οργασμό. Ποιες σκέψεις δε χωράνε σε τέτοιες στιγμές; Το πως δείχνει το σώμα σου στην τάδε στάση ή αν θα τελειώσεις άμεσα, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, let it be.

6. Δοκίμασε να αυνανιστείς μπροστά στο σύντροφο σου
Με αυτό τον τρόπο θα ερεθιστείς όχι μόνο εσύ, αλλά κι εκείνος (sexiness στο φουλ δηλαδή) ενώ ταυτόχρονα θα του δώσεις και μερικές οδηγίες για να σε ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο.

Extra tip Νο1: Δε χρειάζεται να έχεις ως αυτοσκοπό το να ολοκληρώσεις, μιας κι αυτή η σκέψη σε αγχώνει και σε αποσυντονίζει. Ο στόχος σ' αυτή την περίπτωση είναι ένας και μοναδικός: η απόλυτη ικανοποίηση.

Extra tip No2: Δοκίμασε επίσης να αυνανιστείς σε διαφορετικές στάσεις, μέχρι να πετύχεις αυτή που σε κάνει να νιώθεις όσο καλύτερα γίνεται (από doggy style μέχρι girl on top, θα δεις πόσο τρομερά διαφέρει η αίσθηση).

7. (Ή απλά) Πες του τι θέλεις τι να σου κάνει/κάνετε
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το να δίνεις οδηγίες στο σύντροφο σου, κάνει τη φαντασία σου (και του) να οργιάζει, τα αίματα να ανάβουν ενώ ταυτόχρονα είναι ένας φανταστικός τρόπος να πάρεις αυτό που θέλεις στο σεξ. Τρία σε ένα δηλάδη.




Adbox 





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: