Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εσείς πώς κοιμάστε; Η στάση του ύπνου σας αποκαλύπτει πολλά!

Η τέλεια στάση ύπνου είναι διαφορετική για τον καθένα. Μπορεί εσείς να κουλουριάζεστε σε μια άκρη του κρεβατιού και ο σύντροφός σας να απλώνεται σε όλο το στρώμα. Ο τρόπος που κοιμάστε όμως δεν είναι απλά μια στάση που σας βολεύει. Είναι και ένα «παράθυρο» της ψυχής σας και μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας. Εσείς ξέρετε τι σημαίνει η στάση του ύπνου σας;
1. Ανάσκελα
Κοιμάστε ανάσκελα με τα χέρια κολλημένα στα πλευρά σας; Αυτό σημαίνει ότι είστε συγκρατημένος χαρακτήρας. Είστε αρκετά ήσυχη και μαζεμένη και προτιμάτε να είστε μόνη σας παρά με παρέα. Όσοι κοιμούνται οριζόντια είναι συνήθως και σοβαροί, οργανωτικοί τύποι.

Αν πάλι κοιμάστε ανάσκελα με τα χέρια ανοιχτά ή ψηλά προς το μαξιλάρι, είστε έντονα κοινωνικοί τύποι, κάνετε πολλούς φίλους γιατί είστε καλές ακροάτριες και πρόθυμες να βοηθήσετε, αν χρειαστεί. Παρόλα αυτά, συνήθως δεν σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής.

Αν και είναι μια άνετη στάση για εσάς, δυστυχώς είναι η στάση στην οποία ροχαλίζει κανείς πιο συχνά, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου σας. Από την άλλη, είναι ιδανική για να αποφύγετε τα πιασίματα και τους πόνους που δημιουργούνται από τις περίεργες στάσεις ύπνου.

2. Εμβρυακή
Η εμβρυακή στάση, δηλαδή στο πλάι με τα γόνατα τραβηγμένα στο στήθος είναι αρκετά συνηθισμένη, ειδικά στις γυναίκες. Δείχνει ότι είστε ντροπαλή και ευαίσθητη, αγγίζοντας κάποιες φορές την υπερβολή.

Φροντίζετε όμως να μην το δείχνετε στους γύρω σας με αποτέλεσμα να σας θεωρούν σκληρή. Είστε επίσης πολύ οργανωτικός και ζεστός χαρακτήρας.

3. Μπρούμυτα
Εάν κοιμάστε σε αυτή τη στάση, σημαίνει ότι είστε ισχυρή προσωπικότητα με μια νευρική πλευρά που φροντίζετε να μην δείχνετε συχνά. Είστε επίσης ευαίσθητη απέναντι στην κριτική και δεν σας αρέσει.

Καλό θα ήταν να αλλάξετε στάση, γιατί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον αυχένα και τη μέση σας. Αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε διαφορετικά, επιλέξτε ένα σκληρό στρώμα και χρησιμοποιείτε πάντα μαξιλάρι.

4. Αγκαλιά με το μαξιλάρι
Μία αρκετά συνηθισμένη στάση, κατά την οποία κανείς κοιμάται στο πλάι αγκαλιάζοντας το μαξιλάρι του. Η στάση αυτή είναι ένδειξη ανθρώπου που εκτιμάει όλες τις σχέσεις που χτίζει στη ζωή του.

Είστε αξιόπιστη και αφοσιωμένη στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Προσπαθείτε να ευχαριστείτε συνεχώς τους γύρω σας ακόμα κι αν αυτό σας επιβαρύνει και είστε ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.

5. Στο πλάι
Αν κοιμάστε στο πλάι χωρίς να αγκαλιάζετε το μαξιλάρι σας, σημαίνει ότι είστε χαρακτήρας ήρεμος και αξιόπιστος.

Δεν παρεξηγήστε εύκολα ούτε φοβάστε, που σημαίνει ότι δεν ανησυχείτε για το μέλλον. Έχετε τη δύναμη να χαμογελάτε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές και να προσαρμόζεστε σε όλες τις συνθήκες.

6. Η στάση του ερωδιού
Η στάση αυτή σημαίνει ότι κοιμάστε με το ένα πόδι μαζεμένο ψηλά, όπως ο ερωδιός. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο απρόβλεπτο και περιπετειώδη που αλλάζει συνεχώς διαθέσεις και πολλές φορές μπερδεύει τους γύρω του. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι το δυνατό σας σημείο και αναζητάτε ηρεμία και σταθερότητα στη ζωή σας.

7. Χωρίς σταθερή στάση
Κοιμάστε όπως σας αρέσει κάθε φορά; Δηλαδή, ανάλογα με την περίπτωση και τη διάθεσή σας; Αυτό σημαίνει ότι είστε πολύπλευρη προσωπικότητα και μάλιστα υπάρχουν πτυχές σας που δεν έχετε ακόμη εξερευνήσει. Μήπως ήρθε ο καιρός να το κάνετε;



Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: