Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Παναιτωλικός - Λαμία 2-2

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Λαμία στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Super League.
Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Μάζουρεκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 74’ με τον Επστάιν. Το 2-1 σημείωσε στο 87’ ο Μανά, ενώ η Λαμία ισοφάρισε στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αντέτζο, ο οποίος σκόραρε μετά το χαμένο πέναλτι του Μαστούρ.


Η Λαμία είχε τις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο, οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον κίπερ Κυριακίδη. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού ήταν στη σωστή θέση στο 3΄ στο εξαιρετικό φάουλ του Μπερτόλιο, ενώ στο 16΄ και 21΄ «νίκησε» τους Επστάιν και Μπερτόλιο σε ισάριθμα τετ-α-τετ.

Η μπάλα τιμώρησε τους φιλοξενούμενους στο 27΄, καθώς κόντρα στη ροή του ματς, ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα με το εξαιρετικό σουτ του Μάζουρεκ μέσα από την περιοχή (1-0). Παρά τις προσπάθειες που ακολούθησαν από τους παίκτες των δύο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο 45λεπτο.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με την κλασική ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, όταν ο Μάζουρεκ βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις στη συνέχεια, ωστόσο, η Λαμία κατάφερε να πετύχει αυτό που δικαιούτο νωρίτερα. Ο Επστάιν στο 74΄ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπερτόλιο, πέρασε τον Κυριακίδη και δεν είχε κανένα πρόβλημα να ισοφαρίσει (1-1).

Στο 87΄ ο Μανά, που είχε μπει αλλαγή στο 70΄ φάνηκε να χαρίζει το δεύτερο «τρίποντο» στους γηπεδούχους, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Αφού κέρδισαν πέναλτι στο 95΄ σε χέρι του Μιχάι μετά την κεφαλιά του Μπαράλες, ο Μαστούρ νικήθηκε από τον Κυριακίδη, αλλά ο Αντέτζο που είχε προωθηθεί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 99΄.

Αμέσως μετά, ο Μαρινάκης σκόραρε με κεφαλιά στην πολιορκία των παικτών του Παναιτωλικού στα καρέ της Λαμίας, ωστόσο, το γκολ ορθώς δε μέτρησε καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν σε θέση οφσάιντ.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ντίας, Μιχάι, Άργκους (87' Λουσέρο), Μάζουρεκ, Έρικσο, Μάρκος Πάουλο (80' Καμαρά), Τσοκάνης, Μοράρ, Μπαρμπόσα (70' Μανά).

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Καραμάνος (60' Μαστούρ), Επστάιν (85' Πλιάτσικας), Μπερτόλιο (79' Καραγκούνης), Μπαράλες.



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: