Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-1

Με γκολ του Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαίως για το γκολ που σημείωσε στο 63’ ο Μασούρας και ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δώσουν γρήγορο ρυθμό από την αρχή, προσπαθώντας να φτάσουν στο γκολ από νωρίς για να απλοποιήσουν το έργο τους. Ο Ολυμπιακός είχε την φλύαρη κατοχή της μπάλας και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν, καθώς οι παίκτες του Μαρτίνς άρχισαν να βγάζουν κούραση.

Στο 9ο λεπτό ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Κούρντι όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού του Πανιώνιου σε γύρισμα του Φορτούνη από αριστερά, ωστόσο το ματς συνεχίστηκε κανονικά, καθώς δεν υπήρξε παράβαση. Στο 12΄ ο Ποντένσε ενήργησε ατομικά, καθώς μετά το μεγάλο λάθος του Μπανανά επέλεξε να τελειώσει μόνος τη φάση με ένα «άψυχο» σουτ, ενώ δεξιά του βρισκόταν ολομόναχος ο Φετφατζίδης. Στο 20΄ ο Ελαμπντελαουί γύρισε στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Φετφατζίδης σούταρε άστοχα, ενώ στο 21΄ και το 22΄ τα σουτ του Μασούρα έφυγαν άουτ.

Ο Ολυμπιακός έχασε νέα ευκαιρία στο 29΄, όταν ο Φορτούνης έδωσε στον Γκερέρο, ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μανοΐλοβιτς, στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ξεκίνησε με ευκαιρία (49΄), σε φάση που ο Μασούρας γύρισε από αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Βούκοβιτς και στρώθηκε στον Κόρμπο, αλλά ο Γιαννιώτης τον νίκησε.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα απόδοσης, ενώ στο 63΄ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μασούρα με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ, σε φάση που ο Έλληνας παίκτης καλυπτόταν από τον Μεριά. Ο Μαρτίνς προσπάθησε να «ανακατέψει την τράπουλα», πέρασε Νάτχο, Χασάν και Χριστοδουλόπουλο κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του και αλλάζοντας σχηματισμό σε 4-4-2. Ο Πορτογάλος διακιώθηκε με το «χρυσό» γκολ του Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αιγύπτιος σκόραρε με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ελαμπντελαουί.

Πανιώνιος: Μανοΐλοβιτς (62' Κότνικ), Τσιλούλης (80' Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83' Οικονομίδης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (73' Χασάν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58' Νάτχο), Ποντένσε, Γκερέρο.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: