Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Πλατανιάς-Ηρακλής 1-0


Ηττα... καρμπόν με το Περιστέρι για τον Ηρακλή που πλήρωσε με ήττα (1-0) την αστοχία του, με τον Γιακουμάκη να "πληγώνει" τους "κυανόλευκους", χαρίζοντας στον Πλατανιά ένα ακόμα εντός έδρας τρίποντο.
Πλατανιάς και Ηρακλής έπαιζαν αγώνα… επιβίωσης, ο καθένας για τους δικούς του στόχους. Οι γηπεδούχοι για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι οφ και οι φιλοξενούμενοι για να «πιάσουν» τον Λεβαδειακό στη βαθμολογία της Super League.

Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης παρουσίαζε και η «μάχη» στους δύο πάγκους με τον «δάσκαλο» Γιώργο Παράσχο, να υποδέχεται τον «μαθητή» Σάββα Παντελίδη, με τον τελευταίο να τιμά τον Μακεδόνα τεχνικό πριν την έναρξη του αγώνα για την πολυετή παρουσία του στους πάγκους των ελληνικών συλλόγων.

Ημίχρονο δίχως φάσεις

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι δεν είχε αξιόλογες φάσεις με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως με στημένες φάσεις, δίχως όμως κανείς από τους δύο τερματοφύλακες να ανησυχήσει ιδιαίτερα. Οι γηπεδούχοι, είχαν την καλύτερή τους στιγμή στο 12’ με τον Γιακουμάκη να μην μπορεί να πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ ο Ηρακλής απείλησε στο 17’ με το σουτ του Αγγελόπουλο αν και υπό καλές προϋποθέσεις να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Σωτηρίου. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια, με τον Παράσχο, να ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με μία αλλαγή αυτή του Ντεβέσα που πήρε τη θέση του Γιορέντε.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο δεύτερο ημίχρονο με τον Δώνη να δοκιμάζει το πόδι του από τα όρια της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει ξυστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Πλατανιά.

Τον "πλήγωσε" ο Γιακουμάκης

Ο καλύτερος Ηρακλής στην επανάληψη, έχασε κι άλλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ με τον Κούρο να μην σημαδεύει σωστά με το κεφάλι με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στη συνέχεια σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ο Πλατανιάς από το 65' και έπειτα πήρε τα ηνία του αγώνα, εέφτιαξε δύο καλές ευκαιρίες και στο 78' κατάφερε να βρει το γκολ με τον Γιακουμάκη να είναι ο σκόρερ, έπειτα από ασίστ του Ντεβέσα και ολιγωρία του Στάμου.

Το γκολ αυτό "τσάκισε" το ηθικό των παικτών του Ηρακλή που παρά τις αλλαγές και την αλλαγή συστήματος από τον Σάββα Παντελίδη, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Σωτηρίου, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μία ακόμα ήττα που ενδεχομένως τους στοιχίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Καρυπίδης, Μπανανά, Σκαρντοβέλι, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (80' Μαραγκός), Γιορέντε (46’ Ντεβέσα), Μανούσος, Γιακουμάκης, Στανισαβλίεβιτς (66’ Γουνδουλάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς (80' Μπαστακός), Κούρος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (66’ Λεοζίνιο), Δώνης, Τζανετόπουλος, Γροντής, Στάμου, Αργυρόπουλος (67’ Καραγκούνης), Περόνε.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Ο σκόρερ του Πλατανιά. Ο Γιώργος Γιακουμάκης με το γκολ του χάρισε στην ομάδα του ένα ακόμα τρίποντο και κράτησε τους Κρητικούς κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Γιορέντε. Κακό παιχνίδι από τον Ισπανό που ήταν φανερά εκτός κλίματος αγώνα με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Ντεβέσα στο ημίχρονο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Γιακουμάκης έδωσε τη λύση για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που νίκησε τον Ηρακλή και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία, σφίγγοντας παράλληλα τη θηλιά στο λαιμό του Ηρακλή, με τους "κυανόλευκους" να μένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο… ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Αριστη η διαιτησία του Γκράνα. Σωστές όλες οι αποφάσεις του, όπως και των δύο βοηθών του σε ένα παιχνίδι που η αλήθεια είναι πως είχε ελάχιστες δύσκολες φάσεις.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ: Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξαν τις δύο ομάδες οι Γιώργος Παράσχος και Σάββας Παντελίδης. Για τον Πλατανιά στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Γιώργος Μανούσος, ενώ για τον Ηρακλή ο Εμάνουελ Περόνε.






ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: