Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

One-night stand: Τα πιο χρήσιμα tips!



Δες στη λίστα που ακολουθεί τα πιο χρήσιμα tips για το “πριν” και το “μετά” ενός one-night stand! Προφανώς το “κατά τη διάρκεια” το’χεις!


1. Αρχή βασική, κύρια και θεμελιώδης: έχε πάντα μαζί σου προφυλακτικά. Have -όση- fun θες, αλλά πάντα, μα πάντα be safe!

2. Να είσαι ξεκάθαρος/η με τα “θέλω” και τις ανάγκες σου. Το να θες να ικανοποιήσεις τα ερωτικά σου ένστικτα με κάποιον άλλο/η που θέλει ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι εντελώς νορμάλ και ok. Συμφιλιώσου με το τι θες να κάνεις και απόλαυσέ το. Μην το ενοχοποιείς στο μυαλό σου, γιατί έτσι δυσκολεύεις την όλη διαδικασία και δεν μπορείς να περάσεις 100% καλά. Να θυμάσαι ότι κακό είναι το να μπεις στη διαδικασία να κάνεις σχέση με κάποιον που στην πραγματικότητα δεν θες και τόσο πολύ, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσεις sex σε μια ικανοποιητική συχνότητα. Το να κάνεις one-night stand με κάποιον/α που θέλει ακριβώς το ίδιο πράγμα, είναι εντελώς σαφές, έντιμο και ξεκάθαρο.

3. Όταν εντοπίσεις το άτομο με το οποίο θες να κάνεις one-night stand καλό είναι να μιλήσεις λιγάκι μαζί του πρώτα, προτού περάσετε στο “ψητό”. Βασικά συγκράτησε και το ονοματεπώνυμο του/της. Δεν ξέρεις ποτέ…

4. Μίλα όμως για “ανάλαφρα” θέματα. Για να δημιουργηθεί το κατάλληλο mood δεν γίνεται να πιάσετε συζήτηση για την εξωτερική πολιτική της χώρας.

5. Χρησιμοποίησε τη body language σου και δώσε τα σωστά σήματα ότι σου αρέσει το άτομο που έχεις απέναντι σου, ώστε -χωρίς να γίνεις χυδαίος/α ή προσβλητικός/ή- να καταστεί σαφές ότι τον/τη θες.

6. Φρόντισε να έχεις φορτισμένο το κινητό σου μήπως χρειαστεί να καλέσεις π.χ. ένα ράδιο-ταξί.

7. Έχε πάντα μαζί σου χρήματα για ταξί, ώστε να μπορείς να φύγεις ανά πάσα ώρα και στιγμή και να γυρίσεις από οπουδήποτε σπίτι σου.

8. Ιδανικά πήγαινε στο σπίτι του άλλου/ης όχι στο δικό σου, ώστε να είσαι εσύ που θα έχεις την ευχέρεια να φύγεις ανά πάσα στιγμή, και που δεν θα χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία να διώξεις τον άλλο/η από το σπίτι σου μετά το sex. Επιπλέον δεν χρειάζεται να μάθει και που μένεις. Καλή εναλλακτική σε τέτοιες περιπτώσεις είναι και τα ξενοδοχεία.

9. Μην απλώσεις τα πράγματά σου και τα ρούχα σου σε όλο το δωμάτιο, δεν είναι δικό σου και δεν πας για μέρες αλλά για λίγες ώρες. Η λογική είναι: κάνεις sex, περνάς καλά και σηκώνεσαι και φεύγεις χωρίς να χρειαστεί να ψάχνεις με τις ώρες μετά τα πράγματά σου.

10. Μην διανυκτερεύσεις, εκτός αν στο προτείνει ο άλλος/η κι αν όντως το θες.

11. Μη ζητήσεις εσύ τηλέφωνο. Άσε τον άλλο/η να στο ζητήσει, γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο αν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να “φας άκυρο”, και ο αρχικός σκοπός ήταν να περάσεις καλά, όχι να ταραχτεί η αυτοπεποίθησή σου.

12. Φεύγοντας δώσε ένα φιλί για αντίο και φύγε με αυτοπεποίθηση, όχι με τύψεις. Δεν έταξες σε κανέναν κάτι παραπάνω άλλωστε!





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: