Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Σέλινγκ: Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις ελληνικές τράπεζες



Ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας τόνισε σήμερα ότι είναι σημαντικό η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) να συνεχίσει την επείγουσα στήριξη της ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες εφόσον παραμένουν φερέγγυες, προσθέτοντας ότι ο ίδιος αναμένει πως οι ελληνικές τράπεζες θα ανοίξουν κανονικά, χωρίς προβλήματα, αυτήν την εβδομάδα.


«Αναμένω ότι αύριο και τις επόμενες ημέρες δεν θα υπάρξει πρόβλημα», είπε ο Χανς Γεργκ Σέλινγκ, μιλώντας στο αυστριακό τηλεοπτικό κανάλι ORF. Τόνισε ωστόσο ότι καμία ευρωπαϊκή τράπεζα δεν θα άντεχε επί πολλούς μήνες το είδος των εκροών κεφαλαίων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

«Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε αυτά τα προγράμματα στήριξης, και αυτά της ΕΚΤ, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα» διαμήνυσε.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: