Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Καμπούρ - ΠΑΟΚ 1-1 σε φιλικό παιχνίδι


Ο ΠΑΟΚ έδωσε συνέχεια στην καλή του εμφάνιση κόντρα στην Βααλβάικ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει την ολλανδική Καμπούρ στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας του -και τελευταίο στις Κάτω Χώρες- (1-1), στο οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Φακούντο Περέιρα.


Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη είχαν διάθεση, είχαν ευκαιρίες και έδειξαν πως όσο περνάει ο καιρός βρίσκουν όλο και περισσότερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν ακόμη μία νίκη στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Μετά το 2-1 επί της Βααλβάικ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 1-1 κόντρα στον σύλλογο της Eredivisie, με το σκορ να τον αδικεί αφού ήταν σαφώς ανώτερος.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για τον ΠΑΟΚ, που την Κυριακή (27/7) επιστρέφει στην Ελλάδα.

Το ματς:

Η πρώτη απειλή στο παιχνίδι προήλθε από τα πόδια του Γκολάσα, ο οποίος προσπάθησε δις να ανοίξει το σκορ αλλά πίσω από πολλά σώματα δεν κατάφερε να βρει εστία. Στην επόμενη αξιοσημείωτη φάση ο Γκολάσα τροφοδότησε τον Μέρτενς και εκείνος με σέντρα τον Αθανασιάδη, που με το κεφάλι έκανε το 1-0 για το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την υπεροχή και στα επόμενα λεπτά, με τον Βίτορ να αγγίζει το 2-0 στο 29', αλλά αρχικά η κεφαλιά του αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από αμυνόμενο της Καμπούρ και εν συνεχεία ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε το δυνατό σουτ του Πορτογάλου αμυντικού.

Ο Γκολάσα ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για τους τυπικά γηπεδούχους, όταν μετά από ωραία ανάπτυξη των συμπαικτών του, βρέθηκε μόνος του εκτός περιοχής, σούταρε και είδε την μπάλα να περνάει αρκετά άουτ. Πιο εύστοχος, αλλά όχι όσο χρειαζόταν, παρουσιάστηκε στο 36ο λεπτό ο Βίτορ, που σε ακόμη μία προώθηση έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του μετά από κόρνερ του Ρατς σταμάτησε στο δοκάρι.

Έτσι, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και κόντρα στην ροή του ματς, οι Ολλανδοί έφεραν το σκορ σε ισορροπία, με τον Μέλεγκ να σημειώνει το τέρμα της φιλικής αναμέτρησης. Ο 19χρονος μέσος, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, είδε τον Μελίσσα (αντικατέστησε τον Ιτάνζ στα μισά του πρώτου μέρους) εκτός εστίας και με εξαιρετική εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική ομάδα, με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα και τον Φακούντο Περέιρα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, έδειξε μεγάλη διάθεση για να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Στο 49' ο Κάτσε δοκίμασε δύο φορές το πόδι του χωρίς επιτυχία, για να έρθει σχεδόν ένα τέταρτο αργότερα ο Μακ και να στείλει δυνατό φάουλ πάνω στον Νίνχαϊς, που απέκρουσε με υπερένταση. Στην αμέσως επόμενη φάση το αριστερό άκρο της άμυνας της Καμπούρ έδειξε «άδειο» και αυτό επωφελήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Κωνσταντινίδης δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ την ωραία συρτή σέντρα του Νίκου Σπυρόπουλου.

Στο 71' ο Φακούντο Περέιρα έκανε την πρώτη του προσπάθεια να χρηστεί σκόρερ με τα ασπρόμαυρα, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή (ωραίο γύρισμα με το σώμα στο ένας μ' έναν) πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (Μελίσσας), Βίτορ, Κατσικάς, Κίτσιου, Ρατς, Σαββίδης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Αθανασιάδης

Β' Ημίχρονο: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κιόσε, Σπυρόπουλος,Πολύζος, Παναγιωτούδης, Κάτσε, Πόζογλου, Περέιρα, Μακ




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: