Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Η εξομολόγηση Κουλιεράκη, «Ντέλια» στην UEFA: «Να κυνηγάμε τίτλους με την ομάδα που μεγαλώσαμε...» (vid

Η UEFA ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για τα «μάτια» των Γιάννη Κωνσταντέλια - Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, σε ένα video - ωδή στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ που διαθέτει ποδοσφαιρικά «στολίδια» στην ανδρική ομάδα. 
Με αφορμή τα 21α γενέθλια του Γιάννη Κωνσταντέλια, η UEFA βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να συναντήσει από κοντά τον νεαρό «μάγο» του ΠΑΟΚ, μαζί -φυσικά- με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας και λάμπουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα σημειώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία: «Το δίδυμο αυτό ήταν κομβικό στην εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League. Οι αναμνήσεις που αποκτήθηκαν από τις ακαδημίες, έχουν δώσει στους νεαρούς του ΠΑΟΚ μία γερή βάση για να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης».

Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας κάνουν αναδρομή στα τουρνουά που αγωνίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, φθάνοντας στο σήμερα. Στο σημείο να... «κυνηγάμε τίτλους με την ομάδα που μεγαλώσαμε».

Στο video δεν λείπουν και τα πειράγματα μεταξύ τους με αφορμή τα γενέθλια του «Ντέλια», απολαύστε:




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: