Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Εξαφανίστε τους ανοιχτούς πόρους σε χρόνο dt!


Εξαφανίστε τους ανοιχτούς πόρους σε χρόνο dt!

"Πολλές από τις ασθενείς μου με επισκέπτονται γιατί θέλουν να αντιμετωπίσουν τους πόρους τους αλλά ο τρόπος ζωής τους δεν συνάδει με τον χρόνο ανάρρωσης που απαιτεί μια διαδικασία στο ιατρείο", λέει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl's για την Ανάπτυξη Προϊόντων.
"Οι ασθενείς θέλουν γρήγορα αποτελέσματα που να εξασφαλίζουν πραγματική βελτίωση. Για μένα, ένα προϊόν που συμβάλλει στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και υπερβαίνει την απλή κάλυψη είναι ριζοσπαστικό."

Αυτό ακριβώς το προϊόν δημιούργησε η Kiehl's: το Micro-Blur Skin Perfector δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν τα προβλήματα της επιδερμίδας άμεσα και μακροπρόθεσμα με ένα προϊόν. Οι κλινικές μελέτες έδειξαν άμεση, ορατή βελτίωση και, μετά από μόλις 4 εβδομάδες, σημαντική μείωση του μεγέθους των πόρων.

Η σύνθεση περιέχει φωτοανακλαστικά μόρια που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει ορατά πιο λεία και καθαρή. Χάρη στο λιπο-υδροξύ-οξύ (LHA) και το εκχύλισμα φακής που περιέχει, το Micro-Blur Skin Perfector προσφέρει και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υφής, στη μείωση των λεπτών γραμμών και στην εξασθένιση των πόρων με την καθημερινή χρήση.

Όσο για την υφή του, το Micro-Blur Skin Perfector είναι μια εκλεπτυσμένη σύνθεση, που έχει τη μορφή ενός λεπτόρρευστου γαλακτώματος ώστε να είνα ευχάριστα ανάλαφρη στην επιδερμίδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πρωί και βράδυ, είναι διάφανο κατά την εφαρμογή και κατάλληλο για όλους τους τόνους επιδερμίδας


Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Μαρ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: