Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κατάθεση-φωτιά από την ερωμένη του καπετάνιου του Costa Concordia

Κατάθεση-φωτιά από την ερωμένη του καπετάνιου του Costa Concordia

Με την κατάθεση της Ντομένικα Κεμορτάν , μιας Μολδαβής χορεύτριας και ερωμένης του Φραντσέσκο Σκετίνο, συνεχίστηκε χθες η δίκη του πλοιάρχου του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, η οποία γίνεται στο Γκροσέτο της Τοσκάνης.


Η νεαρή γυναίκα επιβεβαίωσε τις κατηγορίες που βάρυναν από την αρχή τον καπετάνιο, ότι εν ώρα υπηρεσίας συνευρισκόταν με γυναίκα γιαυτό και δεν πρόλαβε να αποτρέψει το πλοίο από το να πέσει στα βράχια.

Η Κεμορτάν είπε στο δικαστήριο ότι είχε ρομαντική σχέση με τον πλοίαρχο και ήταν μαζί του, όταν το κρουαζιερόπλοιο προσάραξε στα ανοικτά του νησιού Τζίλιο, στις βορειοδυτικές ιταλικές ακτές.

Η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε να παραδεχθεί την ερωτική σχέση με τον Σκετίνο, αφού προδόθηκε κατά λάθος: "Ανέβηκα στο πλοίο δωρεάν. Όταν είσαι η ερωμένη κάποιου μέλους του πληρώματος, κανείς δεν σου ζητάει εισιτήριο".

Όταν το πλοίο χτύπησε στα βράχια, η Κεμορτάν δήλωσε ότι ο πλοίαρχος την παρότρυνε να "σωθεί" και η ίδια βοήθησε αρκετούς επιβάτες να μπουν μαζί της στη σωστική λέμβο.

Ο Φραντσέσκο Σκετίνο κατηγορείται για τον θάνατο 34 ανθρώπων και εγκατάλειψη πλοίου και αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με 20ετη φυλάκιση.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Οκτ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: