Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Εργοστάσιο μωρών αποκαλύφθηκε στη Νιγηρία

Εργοστάσιο μωρών αποκαλύφθηκε στη Νιγηρία

Ακόμη ένα εργοστάσιο μωρών, μια παράνομη κλινική όπου γυναίκες - κυρίως έφηβες- γεννούσαν και κατόπιν τα βρέφη δίνονταν προς πώληση ανακάλυψε η αστυνομία της Νιγηρίας στο Πορτ Χάρκουρτ, στο νότο.


Η πιο νεαρή κοπέλα που βρέθηκε στην κλινική ήταν 14 ετών.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, 6 νεαρές κοπέλες δήλωσαν ότι έμεναν στην κλινική μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη τους και ότι τα μωρά που θα γεννούσαν προορίζονταν για πώληση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι έφηβες είχαν εξαναγκαστεί να παραμείνουν στην κλινική ή αν έμεναν εκεί με τη θέλησή τους.

Πολλά εργοστάσια μωρών τέτοιου τύπου έχουν εντοπιστεί τους τελευταίους μήνες στη Νιγηρία από τις δυνάμεις ασφαλείας. Γενικά πρόκειται για ιδιωτικές κλινικές που δέχονται έγκυες γυναίκες και στη συνέχεια πωλούν τα μωρά τους.

Αν και έχει αναφερθεί ότι σε αυτές καταφεύγουν θύματα βιασμών, τις περισσότερες φορές πρόκειται για γυναίκες που είναι αντιμέτωπες με ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, οι οποίες είτε καταφεύγουν μόνες τους στις κλινικές είτε το κάνουν έπειτα από την πίεση του περιβάλλοντός τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Τα νεογέννητα πωλούνται προς πολλές χιλιάδες ευρώ, ενώ τα αγόρια κοστίζουν πιο ακριβά από τα κορίτσια. Οι μητέρες παίρνουν περίπου 150 ευρώ.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Οκτ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: