Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το skinny στρατιωτικό παντελόνι

Το skinny στρατιωτικό παντελόνι

Το military είναι μία από τις πιο hot τάσεις για φέτος το χειμώνα κι ένα από τα πιο στυλάτα κομμάτια στο οποίο σας προτείνουμε να επενδύσετε είναι το skinny στρατιωτικό παντελόνι! Θέλετε να μάθετε τρεις chic τρόπους να το φορέσετε;


Για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο casual ντύσιμο συνδυάστε το στρατιωτικό παντελόνι σας με ένα στενό ριγέ πουλοβεράκι και ένα ζευγάρι leopard μπαλαρίνες. Ολοκληρώστε το look σας με ένα δερμάτινο jacket, ένα μαύρο σακίδιο και ένα ζευγάρι girly σκουλαρίκια.

Για ένα girly look συνδυάστε το υπέροχο παντελόνι σας με ένα σκουρόχρωμο floral top και ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο με μικρό τακούνι. Ολοκληρώστε το look σας με την all time classic καπαρντίνα σας, ένα cross body τσαντάκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Για ένα πιο σικάτο ντύσιμο για μια χαλαρή βόλτα με τις φίλες σας σας προτείνουμε να συνδυάσετε το παντελόνι σας με ένα λευκό πουκάμισο και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Ολοκληρώστε το look σας φορώντας μία oversized ζακέτα και μία τσάντα τύπου βαλιτσάκι.


Ημερομηνία δημοσίευσης :31 Οκτ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: