Μόνη και πάλι η συμπαθέστατη σταρ από την Αυστραλία, μόνο που αυτή τη φορά, λέγεται ότι θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει.
Ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης και δηλώσεις τύπου "Μετά από τον Αντρές έχω κλείσει ως γυναίκα", η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) και ο Αντρές Βελενκόσο (Andres Velencoso) δεν είναι πια μαζί.
Ο φόρτος εργασίας φαίνεται ότι τελικά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σχέση των δύο ερωτευμένων και, όπωςεπιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της σταρ στην "The Sun On Sunday", η τελεία μπήκε, όμως "ο χωρισμός ήταν φιλικότατος και δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο".
"Η Κάιλι και ο Αντρές δεν περνούσαν πολύ καιρό μαζί πια καθώς εκείνη ήταν συνέχεια χωμένη στο στούντιο για το νέο της άλμπουμ ενώ εκείνος προσπαθεί να ξεκινήσει τη δική του καριέρα", μεταφέρουν φίλη της 45χρονηςσταρ η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο τάλεντ σόου "The Voice".
Η Κάιλι γνώρισε τον Αντρές το 2008, όταν πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση για το άρωμά της "Inverse".(Θυμήσου το σποτ στο βίντεο που ακολουθεί).
Για την ιστορία, πάντως από το πλευρό της Μινόγκ έχουν περάσει άντρες όπως οι Τζέισον Ντόνοβαν, Λένι Κράβιτς, Μάικλ Χάτσενς και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 15 Οκτ 2013
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: