Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Καταπολεμήστε το κρυολόγημα σε 24 ώρες με αυτά τα tips!

Νιώθετε ένα γαργάλημα στο λαιμό, βαρύ κεφάλι, το σώμα σας πονάει; Μάλλον κάτι σας περιτριγυρίζει. Ο μέσος ενήλικας εμφανίζει κρυολόγημα 3 φορές το χρόνο που το καθένα διαρκεί κατά μέσο όρο εννέα ημέρες. Μη το βάζετε κάτω.
Υπάρχει τρόπος να σταθείτε ξανά στα πόδια σας και να καταπολεμήσετε το κρυολόγημα μέσα σε μόλις ένα 24ωρο!

Εκτός από την απαραίτητη σε ορισμένες περιπτώσεις χορήγηση φαρμάκου, ιδού κάποιες συμβουλές για να σταθείτε ξανά στο ύψος σας, γεροί και δυνατοί.

1. Πολλά υγρά
Η διατήρηση της ενυδάτωσης είναι απολύτως ζωτικής σημασίας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα αναψυκτικά, ειδικά εάν έχετε πολλή βλέννα, καθώς αυτό μπορεί συχνά να επιδεινώσει. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε το νερό (το αφρώδες νερό με λεμόνι μπορεί να είναι πολύ αναζωογονητικό), ή χαλαρωτικό ζεστό φυτικό ή τσάι φρούτων. Το τσάι από βότανα όπως το φασκόμηλο, το τζίντζερ, το λεμόνι, το χαμομήλι και το πράσινο τσάι μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

2. Βιταμίνη C
Αυτή η γνωστή βιταμίνη είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν καταπολεμάτε τη λοίμωξη, οπότε κατά το πρώτο σημάδι του κρυολογήματος, βεβαιωθείτε ότι αυξάνετε την πρόσληψη αυτής καταναλώνοντας άφθονα μούρα, εσπεριδοειδή, μπρόκολο και κόκκινες πιπεριές που θα σας βοηθήσουν να προστατευτείτε.

3. Βιταμίνη D
Η λήψη της συγκεκριμένης βιταμίνης μια φορά την ημέρα όχι μόνο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τη λοίμωξη, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει με την κατάθλιψη και την υγεία της καρδιάς.

4. Κοιμηθείτε και… κλείστε το κινητό
Μην σκέφτεστε μόνο να ξεκουράζεστε επειδή κρυώσατε. Ο ύπνος είναι το κλειδί καθώς θα βοηθήσει το σώμα σας να αποκατασταθεί γρηγορότερα και να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. Παράλληλα φροντίστε να απενεργοποιήσετε το κινητό σας, αποφεύγοντας συνομιλίες.

5. Γαργάρες με νερό και αλάτι
Το ζεστό αλατισμένο νερό (μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι ανά ποτήρι) θα κάνει τον πονόλαιμο σας να περάσει πολύ γρήγορα. Δοκιμάστε το ανά δύο περίπου ώρες.




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: