Στην Ελλάδα της κρίσης οι κάτοχοι smartphones αγγίζουν το 38% επί του συνόλου, ενώ το 58% δηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό το επόμενο κινητό του να είναι smartphone. Το 2012 οι κάτοχοι έξυπνων κινητών αντιστοιχούσαν μόλις στο 25%.
Σημειωτέον ότι η πρώτη χώρα παγκοσμίως σε κατόχους έξυπνων κινητών είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (73%) και σύμφωνα με εκτίμηση για το 2017, το 98% θα φτάσει η Νορβηγία.
Όσο για την Ελλάδα, η ηλικιακή ομάδα 19-24 είναι η φανατικότερη των smartphones, καθώς θέλει να συνδέεται στο Ίντερνετ.
Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία QED για λογαριασμό της Ενωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ).
Όπως φαίνεται στο διάγραμμα, η τηλεφωνική συνομιλία, το ξυπνητήρι και η λήψη φωτογραφιών έρχονται πρώτα στη λίστα, ενώ ανησυχητικό είναι ότι η ενημέρωση εμφανίζεται αρκετά χαμηλά.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 23 Σεπ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: