Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Μοσχάρι με πιπέρι, κολοκυθάκια και τηγανιτές πατάτες



Νόστιμο και θρεπτικό μοσχάρι με κολοκύθια και πατάτες


Υλικά (για 4 άτομα)

1 κιλό φιλέτο μοσχαριού
6 μέτρια πράσινα κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
½ φλιτζ. κοπανισμένο πιπέρι
αλάτι
4 πατάτες κομμένες μπαστουνάκια
¼ κρεμμύδι
Εκτέλεση

Αναμειγνύετε το αλάτι με το πιπέρι και κολλάτε το μείγμα στα πλάγια του μοσχαριού.
Κόβετε το μοσχάρι σε 6 κομμάτια.
Μαγειρεύετε το μοσχάρι και τα κολοκυθάκια σε λαδωμένη ψησταριά, μέχρι τα κολοκύθια να μαλακώσουν και το μοσχάρι να ξεροψηθεί απέξω και να μείνει κόκκινο και ζουμερό μέσα.
Παράλληλα τηγανίζετε τις πατάτες, ρίχνοντας μέσα και ¼ κρεμμυδιού για να πάρουν άρωμα.
Μόλις τηγανιστούν πετάτε το κρεμμύδι.
Σερβίρετε το μοσχάρι με τα κολοκύθια συνοδεύοντας με τις φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 9 Σεπ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: