Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αδύνατη ως το Δεκέμβρη με το πρόγραμμα των Αγγέλων


Οι πιο γνωστοί Άγγελοι της  Victoria's Secret  προπονούνται σκληρά εν' όψει του μεγάλου σόου το Δεκέμβριο!

Το νέο ραντεβού που μας δίνουν οι Άγγελοι της "Victoria's Secret" είναι για το φετινό σόου της διάσημης φίρμας εσωρούχων στις 4 Δεκέμβρη.



Φυσικά, για να εμφανιστούν στην πασαρέλα με αναλογίες που κόβουν την ανάσα, οι διάσημοι Άγγελοι προπονούνται σκληρά. Φέτος, τα Αγγελούδια προτίμησαν να φορέσουν την αθλητική σειρά ρούχων της διάσημης φίρμας και να μας δείξουν πως ακριβώς ασκούνται 2 μήνες πριν το μεγάλο σόου!
Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες 9, η Αλεσάντρα Αμπόζιο, η Κάντας Σουάνποελ και η Έριν Χέδερτον (Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel and Erin Heatherton) θα πρωταγωνιστούν σε fitness βίντεο με προγράμματα ασκήσεων για τα πόδια, τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς και όχι μόνο!

Με σκοπό να μας προδιαθέσει για το τι θα δούμε, η ξανθούλα Κάντας τονίζει:
''Με ρωτούν πως καταφέρνω να φτιάχνω άψογη σιλουέτα μέχρι την εμφάνιση μου στην πασαρέλα. Ε, φέτος, θα σας δείξουμε πως γυμνάζεται ένας Άγγελος. Άλλωστε, η γυμναστική είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να βελτιώσεις την εικόνα σου. Όταν δείχνεις όμορφη και υγιής, θέλεις να γυμνάζεσαι ακόμα πιο σκληρά''.
Στα πλαίσια της ενέργειας ''Προπονήσου σαν Άγγελος'', βλέπουμε στην πραγματικότητα πως προπονούνται τα διάσημα μοντέλα της φίρμας εσωρούχων σε αυτό που ονομάζεται ''VXS''. Ξέχνα ό,τι έχεις στο μυαλό σου γιατί η προπόνηση των Αγγέλων είναι σκληρή και περιλαμβάνει βαθιά καθίσματα (άπειρα), κινήσεις κικ μποξ και πυγμαχίας και κοιλιακούς- πολλούς κοιλιακούς!
Φυσικά, τα μοντέλα ακολουθούν κατά γράμμα και τις συμβουλές του προπονητή τους Τζάστιν Γκελμπαντ (Justin Gelband).Φέτος, παρέα με τα διάσημα μοντέλα, θα γυμναστούν και 3 απλές γυναίκες συντάκτριες των των περιοδικών και ιστοσελίδων fitness των HΠΑ, Shape, FitSugar και Fashionista- δες και την φωτογραφία με τα τρία κορίτσια, την Κάντας και τον Τζάστιν.
Πώς ασκείται η Σουάνποελ: γυμνάζεται σκληρά όλο το χρόνο και εντατικοποιεί την άσκησή της δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο σόου!
Πώς ασκείται η Αμπρόζιο: φοράει πάντα τα αθλητικά κορμάκια και κολάν της Victoria's Secret με επωνυμία VSX και προτιμά πιο ήπιες μορφές άσκησης όπως η γιόγκα και το πιλάτες.
Πώς ασκείται η η Ντούτσεν Κρόες: έχοντας πάντα στο πλευρό της το δικό της προπονητή Michael Olajide, ασκεί πάντα τα χέρια της για να δείχνουν τα μπράτσα της όσο πιο σέξι γίνεται! Στόχος είναι να αποκτά λεπτά χέρια και όχι να αυξάνει τον όγκο τους.
Τα κλειδιά της άσκησης άσκησης των Αγγέλων:
Κάνε ζέσταμα για ένα δύο λεπτά με επιτόπιες αναπηδήσεις!
Κάνε push ups: Τα χέρια στο ύψος του στήθους και κατεβάζεις το σώμα σου- όχι εντελώς κάτω. Όταν νιώσεις πως αντέχεις, κάνεις όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς, όσο πιο γρήγορα μπορείς σε 30 δευτερόλεπτα.
Η συμβουλή των Αγγέλων: Απόκτησε δυνατά χέρια, τονωμένους γλουτούς, υπέροχα λεπτά χέρια και ένα γερό κορμό και φυσικά μην ξεχνάς να ασκείς τους κοιλιακούς σου!
Για να βλέπεις πρώτη όλες τις προπονήσεις των Αγγέλων, μπες στην επίσημη σελίδα των Αγγέλων στο Facebook(επίσημη των αθλητικών ειδών και ρούχων της φίρμας!)! Δες και το πρώτο βιντεάκι!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: