Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η ταινία της χρονιάς ... Inception (vid)

http://trelogaidouri.blogspot.com/

Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε το έπος επιστημονικής φαντασίας, Inception με ένα δαιδαλώδη λαβύρινθο, εκεί που νομίζεις ότι βρήκες την άκρη του νήματος και συνεπώς την έξοδο από αυτόν, στην προκείμενη περίπτωση τα βαθιά και κρυμμένα νοήματα της ταινίας, εκεί βυθίζεσαι όλο και περισσότερο σε μια μονίμως επαναλαμβανόμενη πλοκή!


Παρ' όλα αυτά, άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ταινία της χρονιάς για το 2010 καθώς σαγήνευσε κοινό και κριτικούς.
Τα όνειρα λοιπόν...

Είναι, ίσως ειρωνικό, το γεγονός ότι για μια ταινία, βασισμένη στη χειραγώγηση των ονείρων και του υποσυνειδήτου γενικότερα, υπήρξαν πολλές μαρτυρίες θεατών, οι οποίοι αποκοιμήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου!

Ίσως να ήθελαν να ζήσουν και αυτοί το δικό τους Inception...

Η ταινία έσπασε ταμεία στο box office, ενώ βγήκε πρώτη και στη λίστα με τις δημοφιλέστερες ταινίες ανάμεσα στους χρήστες του Ίντερνετ.

Η πλοκή

Το σενάριο της ταινίας διαδραματίζεται σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον, όπου η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο, ώστε είναι δυνατή η πρόσβαση στα όνειρα των ανθρώπων.

Ο Leonardo DiCaprio, υποδύεται έναν επαγγελματία ''κλέφτη ονείρων'', ο οποίος κερδίζει το ψωμί του με το να αποσπάει απόρρητες πληροφορίες από το μυαλό πλούσιων επιχειρηματιών.

Διεισδύοντας στα όνειρά τους, φυσικά!

Τον βαραίνουν, όμως, οι κατηγορίες για το φόνο της γυναίκας του.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ''καθαρίσει'' το όνομά του, ο DiCaprio θα δεχτεί να επιχειρήσει το αδιανόητο, να προσπαθήσει να εμφυτεύσει μια ιδέα στο μυαλό ενός πλούσιου κληρονόμου.

Η πεθαμένη γυναίκα του, όμως, έχει άλλα σχέδια, καθιστώντας δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και υποσυνείδητου.

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan

Σενάριο: Christopher Nolan

Παραγωγή: Christopher Nolan

Ηθοποιοί: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Handy, Cillian Murphy, Dileep Rao, Tom Berenger και ο υπέροχος Michael Caine.
Πηγη:cosmo.gr


Inception trailer
Ανέβηκε από Suchablog. - Κλασικές σειρές από την TV και βραδινά σόου online.

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: