Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Λίγο πριν από την εκκίνηση του ράλι Dakar

http://trelogaidouri.blogspot.com/

Τα ψέματα τελείωσαν και το σκληρότερο ράλι του κόσμου αρχίζει αύριο… Αντιμέτωποι με τις πιο δύσκολες συνθήκες, οδηγοί και αναβάτες θα ξεκινήσουν το δικό τους Γολγοθά και θα προσπαθήσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτητικές συνθήκες του ράλι Dakar.

Οι σύγχρονοι «Κολόμβοι», όπως τους αποκαλεί ο Ari Vatanen, ή αλλιώς οι οδηγοί που μετέχουν στο 33ο ράλι Dakar θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις που βάζουν στον δρόμο τους, η έρημος Ατακάμα και η οροσειρά των Άνδεων.

Σχεδόν 400 συμμετοχές
Την Πρωτοχρονιά, στο Μπουένος Άιρες, στις 2 το μεσημέρι, ώρα Αργεντινής, ξεκινά η μεγάλη φιέστα με την παρουσίαση των συμμετεχόντων στο Dakar μπροστά σε χιλιάδες θεατές και εκατοντάδες εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης. 183 οδηγοί μηχανών, 32 οδηγοί quad, 146 πληρώματα αυτοκινήτων και 68 πληρώματα φορτηγών από 51 διαφορετικές χώρες, θα παρουσιαστούν επίσημα προτού ξεκινήσουν να… γράφουν τα πρώτα χιλιόμετρα.

Για 5η φοράΗ ελληνική σημαία θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στη ράμπα εκκίνησης του αγώνα, με τον Βασίλη Ορφανό να συμμετέχει για 5η φορά στον συγκεκριμένο αγώνα. Είναι η πρώτη χρονιά που στο Dakar οι μοτοσικλέτες που θα λάβουν μέρος θα είναι όλες 450 κυβικών, όπως είναι επίσης και η πρώτη χρονιά που ο Βασίλης Ορφανός συμμετέχει ως μέλος εργοστασιακής ομάδας, αυτής της Aprilia, οδηγώντας το 450 Rally Factory Bike. Ο Βασίλης Ορφανός από την Αργεντινή όπου βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα δηλώνει έτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. «Οι ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής στη μοτοσικλέτα μου δεν λείπουν, αλλά θεωρώ ότι είμαι πανέτοιμος όσο και ανυπόμονος για το Σάββατο» λέει χαρακτηριστικά. Οι οδηγοί θα έχουν σήμερα το μεσημέρι στα χέρια τους το road book, αφού θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος.




Ο Βασίλης Ορφανός και η μοτοσικλέτα με την οποία θα τρέξει στο Dakar


Έκπληξη για τον Έλληνα αναβάτη
«Ο κόσμος εδώ είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης με το Dakar» λέει ο Βασίλης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι την Πρωτοχρονιά μετά τη παρουσίαση των οδηγών, στο bivouac που θα έχει στηθεί στη πόλη Victoria, θα τον συνοδέψουν 30 μοτοσικλετιστές από την Αργεντινή. «Είναι η έκπληξη που μου επιφύλαξε ο Leonardo Gonzales» εξηγεί ο Βασίλης « ο οποίος είναι πρόεδρος ενός τοπικού club μοτοσικλετιστών και πολύτιμος φίλος από τον προηγούμενο αγώνα του 2009».
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: