Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο 2011: Δείτε τους αριθμούς

http://trelogaidouri.blogspot.com/

Το απόγευμα της 31η Δεκεμβρίου 2010 έγινε η κλήρωση του πρωτοχρονιατικου λαχείου. Ο αριθμός 77958 της 8ης σειράς, που αναδείχθηκε πρώτος στην κληρωτίδα, κερδίζει 7 εκατ. ευρώ!. Από 2 εκατομμύρια ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί 77956, 77957, 77959 και 77960 της 8ης σειράς.


Σε αντίθεση με περασμένες εορταστικές περιόδους, όπου τα πρωτοχρονιάτικα λαχεία γινόντουσαν ανάρπαστα καθώς όλοι έσπευδαν να προμηθευτούν το δικό τους τυχερό… κομμάτι διεκδικώντας δικαίωμα στο όνειρο, φέτος παρατηρείται δραματική μείωση της ζήτησης που σύμφωνα με τους λαχειοπώλες αγγίζει ακόμα και το 70%!

Κρεμασμένοι στα stands των λαχειοπωλών παραμένουν οι πρωτοχρονιάτικοι λαχνοί, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη μεγάλη κλήρωση, λόγω της οικονομικής κρίσης. Μπροστά από τις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων της οδού Ερμού, ο κ. Λευτέρης Χατζηχρήστος δελεάζει τους περαστικούς διαλαλώντας πως ο πρώτος λαχνός κερδίζει το ιλιγγιώδες ποσό των δεκαπέντε εκατομμυρίων ευρώ, αλλά την ίδια στιγμή βλέπει τα λαχεία του να παραμένουν στα αζήτητα.

Δείτε αναλυτικά στα video που ακολουθούν την κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου λαχείου:
Πηγη:madata.gr





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: