Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η 5 minute makeup ρουτίνα για μαμάδες

Τέσσερα βασικά βήματα μίας γρήγορης makeup ρουτίνα, που δεν χρειάζεται περισσότερα από 5 λεπτά για τις μαμάδες, που πάντα βιάζονται 

Τη στιγμή που γίνεσαι μαμά, καταλαβαίνεις ότι αναγκαστικά θα πεις αντίο σε πολλές από τις αγαπημένες σου συνήθειες με πρώτη στη λίστα την καθημερινή makeup ρουτίνα.

Οι ημέρες που το μακιγιάζ ήταν ολόκληρη ιεροτελεστία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον χρειάζεται να δώσεις πραγματική μάχη με τον χρόνο για να καταφέρεις να βάλεις λίγο makeup πριν βγεις από το σπίτι.

Το ξέρουμε ότι η πίεση από τις καθημερινές υποχρεώσεις με τα παιδιά είναι μεγάλη και συχνά η περιποίηση της εμφάνισης πηγαίνει αναγκαστικά πίσω στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Όσο και αν αποθαρρύνεσαι από το διαρκές τρέξιμο για να προλάβεις να είσαι συνεπής στο πρόγραμμα των παιδιών, είναι σημαντικό να βρεις τον χρόνο και τον τρόπο για να φροντίσεις λίγο και τον εαυτό σου.

Δεν μιλάμε για κάτι χρονοβόρο, που θα σου προσθέσει περισσότερο άγχος.  Αντιθέτως, ανάλογα με τις ανάγκες, το στιλ και τα αγαπημένα σου προϊόντα μπορείς να καθιερώσεις μία ελάχιστη, express makeup ρουτίνα που θα σου χαρίσει χωρίς πολύ κόπο ένα πιο υγιές και λαμπερό look.

Εμείς σου προτείνουμε τέσσερα βασικά βήματα για ένα γρήγορο makeup, που δεν θα χρειαστεί περισσότερα από 5 λεπτά. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιείς προϊόντα 2 σε 1 ή και 3 σε 1, ώστε να κερδίζεις χρόνο και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Ενυδάτωση. Το μυστικό για κάθε μακιγιάζ είναι η καλή, πλούσια βάση. Για αυτό το πρώτο βήμα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας. Για καλύτερο αποτέλεσμα εφάρμοσε έναν ορό και μετά μία κρέμα ενυδάτωσης.

2. Προστασία, κάλυψη και λάμψη. Με ένα μόνο προϊόν μπορείς να πετύχεις αντηλιακή προστασία, κάλυψη, ομοιόμορφο χρώμα και λάμψη. Χρησιμοποίησε μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα τύπου tint και bb, που προσφέρουν μέγιστη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και ταυτόχρονα φυσική κάλυψη και λάμψη.

3. Χρώμα. Βάλε λίγο χρώμα στο πρόσωπό σου με ρουζ, highlighter ή τώρα το καλοκαίρι με κάποιο προϊόν bronze.

4. Φρύδια, μάσκαρα και χείλη. Το τελευταίο βήμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και το στιλ σου. Αν σου αρέσει η γυαλάδα στα χείλη, εφάρμοσε ένα lip gloss. Σε περίπτωση που θέλεις να τονίσεις τα φρύδια σου, πέρασε απλά ένα gel διάφανο ή με χρώμα. Αν τέλος, επιθυμείς έμφαση στο βλέμμα, τότε με μία ή δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου το μακιγιάζ σου έχει ολοκληρωθεί.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: