Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ισπανία - Κροατία 3-0 για το Euro 2024

Η φούρια ρόχα δεν δυσκολεύτηκε να καθαρίσει την μπουγάδα από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στους βατρένι, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση στα νοκ άουτ 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Ισπανία τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο του Euro 2024 κερδίζοντας με 3-1 την Κροατία στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.

H φούρια ρόχα καθάρισε την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο χάρις στα γκολ των Μοράτα (29'), Ρουίθ (32') και Καρβαχάλ (45+2').

Σημειώνεται ότι οι βατρένι, στον πάγκο των οποίων ήταν ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ, έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν καθώς στο 80' ο τερματοφύλακας Σιμόν απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Πέτκοβιτς.

Η 1η αγωνιστική κλείνει απόψε (15/6, 22:00) με το ματς Ιταλία-Αλβανία στο Ντόρτμουντ.

Την επόμενη -2η αγωνιστική- , η Ισπανία θα παίξει εναντίον της Ιταλίας, την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 22:00 στo Γκελζενκίρχεν ενώ η Κροατία θα αναμετρηθεί με την Αλβανία, την ίδια ημέρα και ώρα 16:00, στο Αμβούργο.

Η βαθμολογία

1) Ισπανία 3

2) Κροατία 0
3) Ιταλία 0
4) Αλβανία 0




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: