Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 4 Βασικά tips για μια σωστή φροντίδα σώματος!

Όπως ακριβώς το πρόσωπό μας, έτσι και το σώμα μας έχουν ανάγκη από μια ρουτίνα περιποίησης, η οποία θα διατηρεί το δέρμα μας λαμπερό, απαλό και λείο! 

Ευτυχώς υπάρχουν τα παρακάτω tips, τα οποία θα μας βοηθήσουν σχεδόν ανέξοδα και με πολύ λίγο κόπο να αποκτήσουμε τη μεταξένια επιδερμίδα των μοντέλων, που -ας το παραδεχτούμε- τόσο πολύ ζηλεύουμε!

Σωστό αφρόλουτρο
Δώσε προσοχή στα συστατικά του αφρόλουτρου που διαλέγεις! Απέφυγε προϊόντα που περιέχουν αρώματα, χρωστικές ή λαυροθειικό νάτριο, τα οποία μπορεί να ερεθίσουν και να προκαλέσουν ξηρότητα στο δέρμα σου.

Καλή ενυδατική κρέμα
Επέλεξε μια καλή ενυδατική λοσιόν, η οποία θα έχει ως βάση έλαια από αβοκάντο, argan oils ή το ελαιόλαδο, τα οποία είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την επιδερμίδα σου!

Πες ναι στην απολέπιση
Το ξέρω ότι είναι ίσως μια βαρετή και κουραστική διαδικασία να τρίβεις κάθε σημείο του σώματος σου, όμως πίστεψε με θα σε γλιτώσει από σπυράκια, τρίχες που γυρνάνε, φαγούρα και ερυθρότητα. Απομάκρυνε όλα τα νεκρά κύτταρα μια φορά την εβδομάδα για δέρμα σαν… μωρού!

Είσαι ότι τρως
Μην ξεχνάς ότι πολύ σημαντικό ρόλο για την όψη της επιδερμίδας σου παίζει και η διατροφή σου! Κατανάλωσε τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, όπως τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, που είναι γνωστές ότι δίνουν λάμψη στο δέρμα σου. Επίσης τροφές που περιέχουν βιταμίνη Α, είναι ιδανικές για την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας!




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: