Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Τι δεν πρέπει με τίποτε να έχει μια αεροσυνοδός για να προσληφθεί

Η δουλειά της αεροσυνοδού είναι αρκετά απαιτητική κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της. Εκτός όμως από αυτό μια αεροσυνοδός θα πρέπει να έχει και συγκεκριμένα προσόντα για να καταφέρει να προσληφθεί.
Σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο επάγγελμα και συχνά υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις ανάλογα βέβαια και με την αεροπορική εταιρεία. 

 Πέρα από το ύψος και τη γνώση ξένων γλωσσών, υπάρχει ακόμη ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό που ενδιαφέρει την εταιρεία πριν προσλάβει μια αεροσυνοδό. 

 Και δεν είναι άλλο από τα τατουάζ. 

 Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών απαιτεί από τις αεροσυνοδούς τους να μην έχουν τατουάζ σε σημεία που δεν μπορούν να καλύψουν. 

 Για παράδειγμα τατουάζ σε παλάμες, αστράγαλο ή στο ύψος του λαιμού-αυχένα απαγορεύονται. 

Για την ακρίβεια, αποτελούν βασικό λόγο για να μην προσληφθεί κάποια αεροσυνοδός.

 Σε κάποιες μεγάλες εταιρείες, όπως για παράδειγμα στην Emirates ελέγχονται και απαγορεύονται επίσης και τα καλυπτικά των τατουάζ (κρέμες). 

Επίσης και οι γάζες που κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το σκοπό. 

Έτσι ήδη από την συνέντευξη αν μια επίδοξη αεροσυνοδός πάει με ένα εμφανές τατουάζ τότε μάλλον δεν έχει τύχη στο να προχωρήσει η συνεργασία.

 Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τίθεται αυτή η ερώτηση, δηλαδή αν υπάρχει κάποιο τατουάζ στο σώμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος κάποια να το κρύψει και να μαθευτεί αυτό αργότερα.

 Γιατί πιθανόν η απόλυση να έρθει πολύ άμεσα. 

 Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την πρόσληψή της μια αεροσυνοδός θα δεχτεί επίσης ερωτήσεις για τα κιλά της, της οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά και τους λόγους για τους οποίους θέλει να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. 

Εξάλλου το να δουλεύεις σε ένα αεροπλάνο, όπως είπαμε, δεν είναι και η πιο συνηθισμένη δουλειά. Άρα και η διαδικασία πρόσληψης, όπως είναι λογικό, διαφέρει.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: