Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

8 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις στο αεροπλάνο

Ηδη ξέρεις κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στο αεροπλάνο για να μην γίνεις το αντικείμενο προσοχής των υπόλοιπων επιβατών σε ενοχλητικό σημείο. Το πρώτο είναι ότι δεν βλέπεις ταινία από το iPad χωρίς ακουστικά και το δεύτερο ότι δεν τρως κάτι που μπορεί όλο το αεροπλάνο να μυρίσει..όπως είναι για παράδειγμα ο τόνος.
Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψεις απόφυγε τα παρακάτω πράγματα (+ τα παραπάνω)!

1. Mην κοιμάσαι την ώρα που απογειώνεσαι ή προσγειώνεσαι!
Όταν το αεροπλάνο ετοιμάζεται για απογείωση και προσγείωση ασκείται μεγαλύτερη πίεση στα αυτιά σου με αποτέλεσμα να νιώθεις μια δυσφορία. Όμως όταν είσαι ξύπνια μπορείς να το διαχειριστείς, Τρως μια τσίχλα, κρατάς τη μύτη σου και προσπαθείς να ξεβουλώσεις τα αυτιά σου. Αν κοιμάσαι την ώρα αυτή τότε το πιθανότερο είναι να σηκωθείς και να έχεις μεγαλύτερη ζαλάδα.

2. Μην κάθεσαι όλη την ώρα του ταξιδιού.
Σήκω, πήγαινε τουαλέτα, τεντώσου! Πρέπει να κυκλοφορήσει το αίμα ειδικότερα στα πόδια.

3. Αν πηγαίνεις σε κάποιο μακρινό μέρος όπου η ώρα αλλάζει ή το ταξίδι που θα κάνεις μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου είναι πολλές ώρες, τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στην κατάσταση με το που μπεις στο αεροπλάνο.
Άλλαξε την ώρα και προσάρμοσε τις συνήθειες σου. Αν είναι ώρα για ύπνο (τώρα στην χώρα που θα πας) τότε κοιμήσου.

4. Να πίνεις πολύ νερό.
Όποτε αδειάζει το ποτήρι με το νερό σου να το ανανεώνεις. Πρέπει να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου!

5. Πρόσεξε το αλκοόλ!
Μπορεί το αλκοόλ να σε κάνει να χαλαρώσεις έτσι ώστε να κοιμηθείς πιο εύκολα αλλά έχει και αρνητικές συνέπειες. Μπορεί να αναστατώσει τον ύπνο σου, να σε αφυδατώσει και να σου δημιουργήσει hangover. Γι΄αυτό ξανασκέψου το!

6. Μην το παρακάνεις με το φαγητό.
Φυσικά και πρέπει να φας όταν πεινάσεις. Απλά κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η γεύση σου αλλοιώνεται λόγω της χαμηλής πίεσης του αέρα, Φαντάσου ότι η γεύση σου εξαρτάται και από τον θόρυβο που κάνουν οι μηχανές.

7. Μην ακουμπάς συνέχεια τη ζώνη σου.
Διότι η ζώνη έχει πολλά βακτήρια. Φαντάσου πόσοι άνθρωποι έχουν δεθεί με αυτή. Γι΄αυτό όταν θα τη βγάλεις θα πρέπει να πας να πλύνεις τα χέρια σου και γενικότερα όσο μπορείς να αποφεύγεις να την ακουμπάς.

8. Μην κυκλοφορείς χωρίς παπούτσια.
Είναι ωραίο να θέλεις να νιώσεις άνετα στο χώρο που ταξιδεύεις αλλά σκέψου πόσα μικρόβια έχει το πάτωμα του αεροπλάνου.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: