Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Κάνε σεξ με αναμμένα φώτα

Με φως ή χωρίς φως αν είναι καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση κι αν αλήθεια είναι, δε θα έχεις μυαλό να σκεφτείς το διακόπτη της λάμπας, ούτε τις ατέλειές σου, ούτε καν το όνομά σου.
Λάμπες και φωτιστικά και κεριά και τζάκια. Λάμπες φθορίου, αλογόνου, LED, κάτι περίεργες κόκκινες και μωβ, προβολής γηπέδων, το αχνό φως που μπαίνει απ’ το δρόμο, αλλά ό, τι κι αν είναι εκείνη την στιγμή που θέλεις να ορμήσεις στον άλλον, εδώ που τα λέμε δεν έχει κι ιδιαίτερη σημασία.

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα λαμπατέρ απ’ το ανακριτικό φως της λάμπας, ή κάποιο κρυφό φωτισμό, ό, τι και να ‘ναι, είναι προτιμότερο απ’ τη λάμπα που τα αποκαλύπτει όλα και φαίνεσαι ξαφνικά τόσο εκτεθειμένος.
Το σεξ με αναμμένα φώτα είναι αρκετά αμφιλεγόμενο και διαπραγματεύσιμο. Σαν απλά ένα έπιπλο στο χώρο δε λέει πολλά, αλλά σαν βοήθημα για τη συνεύρεσή σου είναι πολύ αμφισβητήσιμο διότι αν μείνει ανοιχτό έχει πολλά να δείξει και να εκθέσει κι αν μείνει κλειστό έχει πολλά να κρύψει.

Η επαφή με τον άνθρωπό σου ή κι όχι απαραίτητα δικό σου, μπορεί να είναι αποκλειστικά μόνο καθαρό, ωραίο, γρήγορο, ωμό σεξ ή ακόμα τρυφερό, ρομαντικό ή ακόμα και τα δύο μαζί, αλλά έχει πολλά να πει, δεν είναι απλώς μια διαδικασία ικανοποίησης και τέλος. Μαθαίνεις πολλά για τον άλλον, μαθαίνεις πολλά ακόμα και για ‘σένα τον ίδιο, πράγματα που μέσα στο σκοτάδι δε θα τα μάθεις ποτέ.

Ίσως το ζήτημα των ανθρώπων με το σεξ στο σκοτάδι έχει να κάνει με τη μυσταγωγική διαδικασία του. Σαν κάτι που πρέπει να γίνεται κρυφά και σκοτεινά, σαν μια πράξη απαγορευμένη που πρέπει να μείνει μέσα σε αυτό το δωμάτιο, αποκλειστικά μεταξύ σας κι η λάμπα ρισκάρει να σας προδώσει.

Το φως όμως είναι η αποκάλυψη για όσα μεταξύ σας δεν τολμάτε να πείτε. Καλή είναι κι η μαυρίλα, αλλά αλήθεια, πρόσεξες ποτέ πόσο ερεθιστικές είναι οι συσπάσεις του προσώπου της όταν είσαι από πάνω ή τις εκφράσεις του όταν του κάνεις στοματικό; Εμ, πού να τα δεις αυτά με το αχνό φως του δρόμου ή το πλήρες σκοτάδι.

Βοήθημα κι απειλή. Κάπως έτσι φαντάζει το φως στο μυαλό πολλών ανθρώπων κι όμως είναι τρόπος απελευθέρωσης κι εξοικείωσης. Με μία μονάχα μικρή λάμπα κι είσαι σε θέση να παρατηρήσεις τα σώματά σας, να καταλάβεις ακριβώς τι απολαμβάνει και τι όχι, να απελευθερωθείς και να συμφιλιωθείς με όσες ατέλειές σου που τρέμεις να φέρεις στο φως.

Όλοι έχουμε κόμπλεξ, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο ανούσιο να είσαι έτοιμος να δοθείς σε κάποιον κι εκείνη ακριβώς την στιγμή να σκέφτεσαι τα παραπανίσια κιλά ή τις χοντρές γάμπες ή τις ραγάδες. Έχω νέα να σου πω, συνταρακτικά και καθησυχαστικά. Το σεξ είναι, ή μάλλον θα έπρεπε να είναι, απλή, καθαρή απόλαυση κι αν εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι πώς φαίνεσαι ή τι σκέφτεται ο άλλος για σένα, πρέπει να σε ενημερώσω πως δε φταίει σε καμία περίπτωση η λάμπα σε αυτό, όποτε μάλλον αφού τελειώσεις θα πρέπει να το σκεφτείς και να το λύσεις μόνος.

Το σεξ, νομίζω δε θα έπρεπε να έχεις όρους και προϋποθέσεις. Σκοτάδι ή φώς, κρεβάτι ή πάτωμα, σπίτι ή αυτοκίνητο, μπρούμυτα ή ανάσκελα. Το νιώθεις, το γουστάρεις, το κάνεις, χωρίς πολλή προετοιμασία. Με κουράζει η προετοιμασία. Με φως ή χωρίς φως αν είναι καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση κι αν αλήθεια είναι, δε θα έχεις μυαλό να σκεφτείς το διακόπτη της λάμπας, ούτε τις ατέλειές σου, ούτε καν το όνομά σου.

Βέβαια, αν έπρεπε ντε και καλά να επιλέξω ή έτσι ή αλλιώς, θα επέλεγα ασυζητητί το φως. Όχι τίποτα ανάκρισης να κρέμεται από πάνω μας λες και θα ράψω κάνα κουμπί. Αλλά το αχνό, το αφροδισιακό, ίσως από κάποιο επιτραπέζιο φωτιστικό, όχι όμως κεράκια, τα κεράκια είναι παγίδα. Νομίζεις ότι βλέπεις και δε βλέπεις. Γιατί αν επιχειρήσει να σου βγάλει το σουτιέν χωρίς φως, ξέχνα το σεξ, όλο το βράδυ αυτό θα προσπαθεί.

Άσε που πρέπει να υπάρχει φως και για το προφυλακτικό. Δηλαδή εκείνοι που το δουλεύουν με σβηστά φώτα, τι κάνουν; Πάντα το ‘χα απορία. Ανάβουν το φως το βάζουν, σβήνουν και συνεχίζουν ή έχουν συνηθίσει και το κάνουν στα τυφλά, μωρέ μπράβο.

Φως ή σκοτάδι, εξακολουθεί να μην έχει σημασία. Οι συνθήκες όταν θέλεις σεξ κι όταν επιθυμείς να γευτείς κάθε εκατοστό του παρτενέρ σου δεν έχουν σημασία κι όταν πραγματικά το γουστάρετε κι οι δύο δε θα ασχοληθείτε με τα τριγύρω, αλλά θα κοιτάξτε να γδύσετε ο ένας τον άλλον γρήγορα για να το ζήσετε, αδιαφορώντας για ό,τι σας ενοχλεί και σας τρομάζει.

Αν πάλι πιστεύεις πως το οποιοδήποτε φως σβήνει τη μαγεία, νομίζω ότι μία δοκιμή θα σε πείσει και αν το κάνεις η λάμπα δε θα σβήσει ποτέ ξανά.

Συντάκτης: Μαριάνα Μάργαρη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: