Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Γυναίκες: θέλουνε και πρόταση και μονόπετρο!

Νομίζεις πως οι εποχές άλλαξαν και μια γυναίκα δεν έχει ανάγκη το μονόπετρο και την πρόταση γάμου; Νέα έρευνα επιβεβαιώνει το αντίθετο.
Και το μονόπετρο λαχταράμε και την ρομαντική πρόταση γάμου και τον γαμπρό να ζητάει το χέρι μας από το μπαμπά.

Παλιομοδίτισσες πως αλλιώς:

Η πλειοψηφία των των γυναικών σε δημοσκόπηση 2000 ατόμων απέδειξε πως σε ποσοστό 72% θέλουμε διαμαντένιο μονόπετρο ενώ οι πιο ενθουσιώδεις σχετικά με τις προτάσεις γάμου είναι οι πιο νεαρές ηλικίες (18 ως 24).

7/10 θέλουν να δουν τον άντρα των ονείρων τους να σκύβει στα γόνατα για να τους προσφέρει το δαχτυλίδι ενώ το 36% των κοριτσιών από 18-24 θέλει και την έγκριση του μπαμπά. .

Όσον αφορά τον τρόπο πρότασης, και πάλι εδώ, οι πιο νεαρές ηλικίες είναι και οι πιο παραδοσιακές και δεν θέλουν προτάσεις γάμου σε δημόσιο χώρο!

Το ιδανικό μονόπετρο

Τώρα, το ιδανικό μονόπετρο, το επηρεάζουν δαχτυλίδια διασημοτήτων, με το μονόπετρο της Κέιτ να προηγείται με ποσοστό 10% σε σχέση με εκείνο των 18 καρατίων της Μπιγιονσέ με ποσοστό 5%.

Όπως είναι φυσικό, το πρώτο πρόσωπο στο οποίο αποκαλύπτουμε την πρόταση, είναι η μαμά μας σε ποσοστό 56% και μόνο 5,4% θα τηλεφωνούσε στο μπαμπά του.

Μία στις έξι (16%) θα τηλεφωνούσε σε κάποια φίλη ενώ 1 στις 500 θα τηλεφωνούσε στον πρώην.

Κι όσο για το ποιος πρέπει να κάνει την πρόταση; 74% των γυναικών θεωρεί πως η πρόταση είναι δουλειά του άντρα κι αν εκείνος δεν το κάνει, εκείνες δεν θα το τολμούσαν.

Παράδοση:

Η Anna Blackburn, από το Beaverbrooks που διενέργησε και την έρευνα, τόνισε πως οι γυναίκες θέλουν την παράδοση και το ρομάντζο στη ζωή τους και αναζητούν το ιδανικό μονόπετρο!

Ειδικά τα διαμαντένια μονόπετρο δείχνουν την αφοσίωση και την αγάπη, ενώ βλέπουμε πως για να αποκτήσουν το κατάλληλο δαχτυλίδι, οι γυναίκες δίνουν στοιχεία στον αγαπημένο τους ή το επιλέγουν και μαζί.







Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: