Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Οι σημερινές γυναίκες αποδέχονται το σώμα τους περισσότερο

Ερευνα δείχνει πως οι σημερινές γυναίκες αποδέχονται το σώμα τους περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν.
Περισσότερη αποδοχή για το σώμα τους σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια, λιγότερη ικανοποιήση σε σχέση με τους άνδρες εμφανίζουν οι σημερινές γυναίκες. Ναι υπάρχουν διαρκώς περιοδικά με καλλίγραμμα μοντέλα, κυκλοφορούν συνέχεια δίαιτες για μεγάλη απώλεια βάρους και υπάρχουν στην αγορά μέσα για άμεση απώλεια μάζας και βάρους, αλλά φαίνεται πως οι σημερινές γυναίκες έχουν βελτιώσει την οπτική τους για το σώμα.

Πρόσφατη έρευνα από το The College of Wooster στο Ohio δείχνει πως οι σημερινές γυναίκες τείνουν να αποδέχονται το σώμα τους περισσότερο σε σχέση με παλαιότερα αν και η ικανοποίηση που βιώνουν είναι μικρότερη σε σχέση με τους άνδρες.

Πρόκειται για μελέτη ευρημάτων 250 ερευνών από το 1981 μέχρι και το 2012 που αφορούσαν σε 100.000 άτομα με τους επιστήμονες να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ναι μεν οι γυναίκες νιώθουν λιγότερο ικανοποιημένες για το σώμα τους σε σχέση με την ικανοποίηση που νιώθουν οι άνδρες για εκείνους, αλλά σε σύγκριση με το παρελθόν το επίπεδο εκτίμησης και αποδοχής του γυναικείου σώματος από τις γυναίκες είναι σαφώς βελτιωμένο.

Το πρόβλημα για τους άνδρες στην εμφάνισή τους είναι οι μύες και πως θα πετύχουν να φουσκώσουν, ενώ για τις γυναίκες τα κιλά και πως θα καταφέρουν να τα χάσουν οδηγώντας και τα δύο φύλα σε μεθόδους επικίνδυνες και ανθυγιεινές προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν σε διαταραχές όπως είναι η ανορεξία.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: