Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η νύχτα που δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

Σάββατο 6 ∆εκεµβρίου 2008 νωρίς το βράδυ, την ηµέρα της εορτής του Αγίου Νικολάου.
Ενας 15χρονος µαθητής κατηφορίζει προς τα Εξάρχεια προκειµένου να τιµήσει την ονοµαστική εορτή του φίλου και πρώην συµµαθητή του Νίκου Ρωµανού.

Είναι χαλαρός και ευδιάθετος, χωρίς να υποψιάζεται τα όσα τραγικά του επιφυλάσσει η µοίρα.

Ούτε που θα µπορούσε να του περάσει από το µυαλό η σκέψη ότι λίγα λεπτά αργότερα θα έπεφτε νεκρός πυροδοτώντας άθελά του το ξέσπασµα της συσσωρευµένης οργής εκατοντάδων χιλιάδων νέων της εποχής, που έβραζαν µέσα τους βλέποντας να διαψεύδονται καθηµερινά οι προσδοκίες και τα όνειρα που έκαναν για ένα καλύτερο µέλλον.

Λίγο πριν από τις 9 το βράδυ η βροχή που πότιζε την άσφαλτο της Αθήνας έχει σταµατήσει και ο άτυχος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος κάθεται µε την παρέα του στη συµβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλλα κουβεντιάζοντας. Μοιράζονται κοινούς προβληµατισµούς και αγωνίες για τις κοινωνικές ανισότητες µε τις οποίες έρχονται αντιµέτωποι καθηµερινά.

Σύµφωνα µε µεταγενέστερη γραπτή διήγηση του φίλου του Νίκου Ρωµανού, «εκεί που καθόµασταν ήρθε ένας σύντροφος και µας πρότεινε να πάµε στη Χαριλάου Τρικούπη να περιµένουµε να περάσει κάποιο περιπολικό για να του πετάξουµε κάτι πέτρες που είχε µαζέψει.

Οντως, λοιπόν, πήγαµε και περιµέναµε, ενώ ο Αλέξανδρος καθόταν πιο πίσω». Την ίδια ώρα, ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνοµίας που βρίσκεται στην περιοχή λαµβάνει από τον ασύρµατο σήµα να µεταβεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειµένου να βεβαιώσει µια τροχαία παράβαση. «Αλεξάνδρας 72, ένα Nissan γκρι έχει σταθµεύει πάνω στο πεζοδρόµιο και εµποδίζει τους πεζούς».

Οι ειδικοί φρουροί που επιβαίνουν στο όχηµα ξεκινούν για το σηµείο που τους υπέδειξαν. ∆εν θα φτάσουν όµως ποτέ. ∆ιερχόµενοι από την οδό Θεµιστοκλέους δέχονται γιουχαΐσµατα και λίγο αργότερα πέτρες.

Βάσει της εξιστόρησης του νεαρού Νίκου Ρωµανού (που θα απασχολήσει έκτοτε έντονα τις Αρχές για την αναρχική δράση του), «η κλεψύδρα της ζωής γύρισε τη στιγµή που η πέτρα έπεφτε πάνω στο περιπολικό», το οποίο οδηγεί ο 37χρονος Επαµεινώνδας Κορκονέας µε συνοδηγό τον 31χρονο συνάδελφό του Βασίλειο Σαραλιώτη.

Το όχηµα προς στιγµήν αποµακρύνεται, αλλά θα ξαναπεράσει από τη Ζωοδόχου Πηγής, καθώς οι ένστολοι θέλουν να δουν ποιος τους επιτέθηκε. Τους πετούν και πάλι αντικείµενα. Βλέποντας την παρέα του Γρηγορόπουλου κοντοστέκουν για δύο λεπτά, ρίχνουν για εκφοβισµό µία χειροβοµβίδα κρότου-λάµψης και φεύγουν. Οχι όµως για πολύ. Αφήνουν το περιπολικό στο πιο πάνω στενό, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 37, όπου βρίσκεται σχεδόν µόνιµα σταθµευµένη µία κλούβα των ΜΑΤ προκειµένου να φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, και χωρίς να ενηµερώσουν τη διµοιρία για τα καθέκαστα επιστρέφουν πεζοί στο σηµείο τουσυµβάντος.

Προχωρούν νευρικά. Εκστοµίζουν βρισιές προς την παρέα των παιδιών και τους ζητούν τον λόγο. «Γιατί βρίζεις, ρε, γιατί µιλάς έτσι;» θα τους πει ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, σύµφωνα µε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, φίλο της οικογένειας του άτυχου νέου. Κατά τον Ρωµανό, διαπιστώνοντας κάποιοι από την ευάριθµη παρέα ότι οι δύο αστυνοµικοί είχαν πάει χωρίς υποστηρικτική δύναµη, κινήθηκαν προς το µέρος τους. «Ο Αλέξανδρος, ο οποίος είχε πάει πιο µπροστά, πέταξε κάτι µπουκάλια µπίρας απ’ αυτά που πίναµε».

Εκείνη τη στιγµή ο Κορκονέας κάνει το µοιραίο λάθος. Βγάζει από τη θήκη το υπηρεσιακό περίστροφο και φέρεται να λέει: «Τώρα θα σου δείξω εγώ». Πυροβολεί αψυχολόγητα τον 15χρονο Αλέξανδρο. Η σφαίρα διαπερνά την καρδιά του νεαρού και σύµφωνα µε την ιατροδικαστική έκθεση καρφώνεται στον δέκατο θωρακικό σπόνδυλο. Τον σκοτώνει ακαριαία! Οι αστυνοµικοί αποχωρούν αδιαφορώντας για τις σπαρακτικές κραυγές των παιδιών που µόλις συνειδητοποιούν τι έχει συµβεί φωνάζουν «ασθενοφόρο, ένα ασθενοφόρο γρήγορα!».

Εκείνη την ώρα, η µητέρα του Αλέξανδρου βρισκόταν 850 µέτρα µακρύτερα, στο κοσµηµατοπωλείο που διατηρεί επί της οδού Βουκουρεστίου. Ξαφνικά χτυπά το κινητό της. Βλέπει στην οθόνη το όνοµα του γιου της που νωρίτερα είχε περάσει από το µαγαζί για να τη βοηθήσει να προετοιµάσουν τα γούρια που θα πουλούσαν εν όψει Χριστουγέννων. Ολο χαρά σηκώνει ανυποψίαστη το τηλέφωνο λέγοντας «έλα, Αλέξανδρε, µόλις τελείωσα κι εγώ τη δουλειά, να έρθω να σας πάρω;», καθώς αργότερα θα τον πήγαινε στο πάρτι ενός άλλου φίλου του που γιόρταζε, στο Ψυχικό. Ακολουθεί παύση. Από την άλλη άκρη ακούει µια κυρία να της λέει: «Είστε η µητέρα του Αλέξανδρου;».

«Ναι» απαντά µε δισταγµό. «Ξέρετε, έχει τραυµατιστεί σοβαρά και θα πρέπει να έρθετε επειγόντως στον "Ευαγγελισµό"». Η Τζίνα Τσαλικιάν «παγώνει». Ρωτάει αλαφιασµένη: «Σας παρακαλώ πείτε µου, το παιδί µου ζει;». Η άλλη φωνή θα της αποκριθεί όλο νόηµα: «∆εν µπορώ να σας πω, αλλά µην έρθετε µόνη, ελάτε µε µια φίλη σας». Οταν φθάνει την πηγαίνουν σε ένα δωµάτιο, όπου παρουσία κοινωνικής λειτουργού της ανακοινώνουν πως το παιδί της είναι νεκρό.


Οι νύχτες-κόλαση στην Αθήνα

Στο μεσοδιάστημα οι δύο ειδικοί φρουροί ενηµερώνουν το κέντρο της Αστυνοµίας ότι δέχθηκαν επίθεση, χωρίς όµως να δώσουν λεπτοµέρειες. «Οχηµα Εξαρχείων, Ζωοδόχου και Ναυαρίνου, µε αναρχικούς δεχθήκατε επίθεση; Απαντήστε µας» τους ρωτούν επί λέξει σύµφωνα µε το ηχητικό ντοκουµέντο που είδε αργότερα το φως της δηµοσιότητας. Επί µισή ώρα η ΕΛ.ΑΣ. αγνοεί ότι αστυνοµικοί έχουν πυροβολήσει. Η Ασφάλεια ζητά να µάθει λεπτοµέρειες από τη διµοιρία που βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. «545 (σ.σ.: ο κωδικός αριθµός της διµοιρίας) είχαµε πυροβολισµούς στο σηµείο σου;». «Υπήρχανε κάποιες λάµψεις, δεν µπορώ να γνωρίζω αν ήταν από πυροβόλο όπλο ή από κροτίδες» είναι η απάντηση.
Μέχρι αργά το βράδυ, σύµφωνα µε τον συνήγορο της οικογένειας Γρηγορόπουλου και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι δύο αστυνοµικοί περιφέρονται χωρίς να έχουν συλληφθεί. «∆εν καλούνται να δώσουν άµεσες εξηγήσεις, δεν τους αφαιρούν τα πιστόλια, δεν υποβάλλονται σε αλκοτέστ και επίσης όταν τους γίνεται έλεγχος για ίχνη πυρίτιδας στα χέρια» τονίζει.
Σύµφωνα µε την άλλη συνήγορο της οικογένειας Γρηγορόπουλου και µετέπειτα πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην ερώτηση που υποβλήθηκε προς τους δύο ένστολους κατά τη διάρκεια της δίκης «εάν πίστευαν ότι το ίδιο βράδυ µετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου θα γύριζαν σπίτι», ο Κορκονέας απάντησε «ναι, βεβαίως, όταν πήρα τη σύζυγό µου και της είπα ‘’Μαράκι φάτε, θα αργήσω λίγο γιατί κάτι έγινε στη δουλειά’’, το πίστευα, δεν το έλεγα για να την καθησυχάσω». Ο δε Βασίλειος Σαραλιώτης από την πλευρά του υποστήριξε πως «δεν έβλεπα τον λόγο να µας πάρουν τα όπλα». Γύρω στις 21.40 ενηµερώνεται επισήµως για τον θάνατο του 15χρονου ο τότε υπουργός Εσωτερικών και νυν Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, που βρισκόταν στις Σέρρες. Ηταν ο καθ’ ύλην αρµόδιος, αφού στο χαρτοφυλάκιό του υπαγόταν και η δηµόσια τάξη. Επικοινωνεί τηλεφωνικά µε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραµανλή και του υποβάλλει την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας. Το ίδιο πράττει και ο υφυπουργός ∆ηµόσιας Τάξης, Παναγιώτης Χηνοφώτης.
Ο πρωθυπουργός δεν τις κάνει δεκτές. Τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν διακόψει το πρόγραµµά τους και µε έκτακτα δελτία ειδήσεων µεταδίδουν όλο και περισσότερες λεπτοµέρειες για το τραγικό γεγονός. Ο κ. Παυλόπουλος σπεύδει να κάνει την πρώτη δηµόσια δήλωση. Εκφράζει την οδύνη του για το περιστατικό και πρωτίστως για τον θάνατο του παιδιού, διαβεβαιώνοντας πως θα αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και θα υπάρξει παραδειγµατική τιµωρία.
Στις 22.00 έχουν ήδη συγκεντρωθεί περίπου 1.000 άτοµα στην πλατεία Εξαρχείων. Αρκετοί εξ αυτών προετοιµάζονται για τις νύχτες κόλασης που θα ακολουθήσουν φτιάχνοντας κοκτέιλ µολότοφ. Εξω από το Πολυτεχνείο στήνονται οδοφράγµατα και ξεκινούν οι πρώτες καταστροφές, που σταδιακά επεκτείνονται και στους γύρω δρόµους. Η έκταση των επεισοδίων βρίσκει τους πάντες αιφνιδιασµένους και απροετοίµαστους. Ο υπουργός Παιδείας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο. Μόλις µαθαίνει ότι έχει δολοφονηθεί µαθητής, αποχωρεί. Στη 1.30 µετά τα µεσάνυχτα, οι συγκεντρωµένοι πραγµατοποιούν πορεία από την οδό Πατησίων προς τα Προπύλαια. Στο διάβα τους καταστρέφουν καταστήµατα, επιδίδονται σε πλιάτσικο, σπάνε τζαµαρίες τραπεζών και µηχανήµατα αυτόµατης ανάληψης, καίνε αυτοκίνητα και συγκρούονται µε τις αστυνοµικές δυνάµεις. Αρκετοί οχυρώνονται στο Οικονοµικό Πανεπιστήµιο (ΑΣΟΕΕ), στο κτίριο της Νοµικής Σχολής και στο Πολυτεχνείο. Επεισόδια ξεσπούν σχεδόν παράλληλα στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Ιωάννινα και σε άλλες µεγάλες πόλεις.
Το πρωινό της Κυριακής οι καµένες επιχειρήσεις ακόµη καπνίζουν. Στο Μέγαρο Μαξίµου πραγµατοποιείται έκτακτη σύσκεψη της Κυβερνητικής Επιτροπής, µε τον πρωθυπουργό να ενηµερώνεται αναλυτικά για την εξέλιξη των γεγονότων.
Ο κ. Καραµανλής στέλνει συλλυπητήριο τηλεγράφηµα στην οικογένεια του 15χρονου, ενώ ο υπουργός Παιδείας επικοινωνεί µε τη µητέρα του Αλέξανδρου και συµφωνούν να συναντηθούν το απόγευµα στο σπίτι της.
Το κλίµα όµως είναι πολύ βαρύ και η ατµόσφαιρα τόσο ηλεκτρισµένη που το ραντεβού αναβάλλεται, αλλά επί της ουσίας µαταιώνεται. Το µεσηµέρι ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, στέκεται µπροστά στις τηλεοπτικές κάµερες και προβαίνει στην πολυσυζητηµένη δήλωση: «Η Αστυνοµία είχε και θα έχει αµυντική λειτουργία, ώστε να προστατεύει τις περιουσίες και τις ζωές των Ελλήνων πολιτών» θα πει.
Μέχρι και σήµερα είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι µε τη συγκεκριµένη στάση που τήρησε η πολιτική ηγεσία εκείνες τις ηµέρες, ουσιαστικά παρέδωσε την πρωτεύουσα σχεδόν αµαχητί στο έλεος όσων ήθελαν να προξενήσουν ζηµιές. Στην πραγµατικότητα αυτό που φοβόταν η κυβέρνηση ήταν να µην της προκύψει ένας δεύτερος αδόκητος θάνατος νεαρού παιδιού.
Ο υπουργός στο γήπεδο
Το απόγευµα της Κυριακής ο υπουργός Παιδείας και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, υποπίπτει σε ακόµη ένα επικοινωνιακό λάθος. Αποδεχόµενος σχετική πρόσκληση πηγαίνει στο Ολυµπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ µε τον Πανθρακικό, δηλαδή την οµάδα της γενέτειράς του.
Εµφανίζεται στις κερκίδες των επισήµων, συνοµιλεί για λίγη ώρα µε τους παράγοντες των δύο αθλητικών συλλόγων, βλέπει το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού και αποχωρεί. Η ζηµιά όµως έχει γίνει. Οι φωτογραφίες προβάλλονται στα µέσα ενηµέρωσης και οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον καλούν να παραιτηθεί.
Την ίδια ώρα πραγµατοποιείται στην Αθήνα πορεία που έχουν οργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κόµµατα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, η οποία αν και ξεκινά ειρηνικά, πολύ γρήγορα αλλάζει µορφή καθώς χάνεται ο έλεγχος, αφού παρεισφρέουν αντιεξουσιαστές που κυριολεκτικά καίνε τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας απ’ άκρη σ’ άκρη. Τράπεζες, εµπορικά καταστήµατα, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κυβερνητικά κτίρια και σταθµευµένα οχήµατα παραδίδονται στις φλόγες.
Παράλληλα, στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνοµίας φθάνουν πληροφορίες που θέλουν οµάδες αναρχικών να έχουν έρθει από το εξωτερικό προκειµένου να συνδράµουν στο καταστροφικό έργο. Οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε σύγχυση. ∆εν ξέρουν πώς να αντιδράσουν, καθώς ισχύει το δόγµα περί αµυντικής στάσης.
∆ίνουν εντολή στους κατωτέρους τους να πάρουν τα περιπολικά από τα αστυνοµικά τµήµατα και να τα κρύψουν σε... στρατόπεδα. Στις συγκεντρώσεις που ακολουθούν βρίσκουν απέναντί τους χιλιάδες µαθητές που ζητούν ειρηνικά, αλλά µε περίσσιο πάθος την παραδειγµατική τιµωρία των υπευθύνων για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου. Ξέρουν ότι µπορούσαν να είναι στη θέση του. Παλεύουν για µια κοινωνία περισσότερων ευκαιριών για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, που ήδη έχει ξεκινήσει να πλήττει η οικονοµική κρίση.

Νέο κύμα οργής

Η εικόνα θα επαναληφθεί πολλάκις τα επόµενα εικοσιτετράωρα. Τόσο το κέντρο της Αθήνας όσο και αρκετές πρωτεύουσες νοµών ανά την επικράτεια αστυνοµοκρατούνται, αλλά παντού το νεανικό κύµα οργής σε συνδυασµό µε τη διείσδυση οµάδων, που εκµεταλλευόµενες τη συγκίνηση για τον χαµό του 15χρονου Αλέξανδρου λειτουργούν προβοκατόρικα καίγοντας και λεηλατώντας δηµόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, δηµιουργούν µια πρωτόγνωρη µεταπολιτευτική εικόνα χάους. Τα πλάνα µε το παραδοµένο στις φλόγες χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Συντάγµατος κάνουν τον γύρο του κόσµου, ενώ διαδηλώσεις συµπαράστασης καταγράφονται στη Ρώµη, στο Λονδίνο, στην Κωνσταντινούπολη, στο Βερολίνο, στη Στοκχόλµη και αλλού.
Ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, φθάνει στο σηµείο να κοιµάται για λόγους ασφαλείας τα βράδια στο Μέγαρο της Ηρώδου Αττικού, ο πρωθυπουργός προβαίνει πάνω από δέκα φορές σε διάγγελµα προς τον ελληνικό λαό από το Μέγαρο Μαξίµου, ενώ είναι πλέον επιβεβαιωµένο ότι σε µία από τις κυβερνητικές συσκέψεις υπήρξε υπουργός που πρότεινε την επιβολή στρατιωτικού νόµου, κοινώς να αναλάβει την αποκατάσταση της τάξης ο Στρατός. Οι ταραχές θα συνεχιστούν µέχρι τα µέσα Ιανουαρίου του 2009.
Σε δικαστικό επίπεδο, οι δύο ειδικοί φρουροί της δολοφονίας Γρηγορόπουλου µετά την απολογία τους στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι στις 10 ∆εκεµβρίου 2008. Ο Επαµεινώνδας Κορκονέας, πρώην αλεξιπτωτιστής εκπαιδευµένος στις ειδικές δυνάµεις και µε καταγωγή από τη µεσσηνιακή Μάνη, ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και πως έριξε δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, ευρισκόµενος τόσο αυτός όσο και ο συνάδελφός του υπό καθεστώς φόβου. Πρόσθεσε επίσης ότι ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, θέλοντας να αποδείξει ότι υπήρχε αποκλίνουσα συµπεριφορά. Η Σχολή θα διαψεύσει αµέσως τους ισχυρισµούς του µε ανακοίνωσή της, ενώ οι αυτόπτες µάρτυρες θα καταθέσουν ότι ο δολοφόνος πυροβόλησε ευθεία προς το παιδί. Οι εµπειρογνώµονες κατόπιν βαλλιστικής εξέτασης θα αποφανθούν ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε σε τσιµεντένια µπάλα του ∆ήµου Αθηναίων και στη συνέχεια έπληξε το θύµα. Οι τεχνικοί σύµβουλοι της οικογένειας Γρηγορόπουλου δεν δέχθηκαν τη θεωρία του εξοστρακισµού.
Στις 20 Ιανουαρίου 2010 οι αστυνοµικοί θα καθίσουν στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού ∆ικαστηρίου της Αµφισσας και έπειτα από 84 συνεδριάσεις, που θα κρατήσουν 10 µήνες, θα κριθούν και οι δύο ένοχοι. Ο Κορκονέας καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη και 15 µήνες φυλάκιση για ανθρωποκτονία µε άµεσο δόλο και ο Σαραλιώτης σε πρόσκαιρη κάθειρξη δέκα ετών για συνέργεια – αν και έναν χρόνο αργότερα θα αποφυλακιστεί µε περιοριστικούς όρους. Η δίκη σε δεύτερο βαθµό θα γίνει στη Λαµία τον ∆εκέµβριο του 2016. Εκεί ο Κορκονέας θα εµφανιστεί αµετανόητος για την πράξη του, µε αποτέλεσµα ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας να παραιτηθεί από την υπεράσπισή του.
Στον Άρειο Πάγο
Φέτος, στις 29 Ιουλίου, ο Κορκονέας κρίθηκε εκ νέου ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση µε άµεσο δόλο, αλλά τα ισόβια µετατράπηκαν σε κάθειρξη 13 ετών, µε τους δικαστές να κάνουν δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου σύννοµου βίου που προβλέπεται στον νέο Ποινικό Κώδικα, µε αποτέλεσµα οι ποινές να διαµορφώνονται βάσει του ισχύοντος πλέον νόµου από 10 έως και 15 χρόνια εγκλεισµού. Η συγκεκριµένη απόφαση οδήγησε στην άµεση αποφυλάκιση του δολοφόνου, ενώ ο Βασίλης Σαραλιώτης αθωώθηκε. Τώρα οι δικηγόροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου προαναγγέλλουν «αναίρεση υπέρ του νόµου στον Αρειο Πάγο». Πάντως ο εισαγγελέας Εφετών, Βασίλειος Χανής, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του κατέληξε στο συµπέρασµα πως «η κίνηση του Κορκονέα να πυροβολήσει σε κατοικηµένη περιοχή ήταν τρελή. [...] Ηθελε να δείξει τα προσόντα του και την ανωτερότητά του την προσωπική και όχι την ανωτερότητα της Αστυνοµίας. [...] Ενήργησε µέσα σε θυµό και αγανάκτηση, µια συµπεριφορά η οποία κρίνεται επιπόλαια, αντιϋπηρεσιακή και αντιεπιχειρησιακή», καταλήγοντας στο ότι «δεν υπάρχει λογική εξήγηση γι’ αυτά τα οποία εξελίχθηκαν».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: