Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Η Νίνα Λοτσάρη σε μεταμεσονύκτιο καμπαρέ στη Θεσσαλονίκη

Σε μεταμεσονύκτιο καμπαρέ μετατρέπεται το Θέατρο Αυλαία για την παράσταση «Red-A dark Cabaret»
H Νίνα Λοτσάρη παίζει και τραγουδά σε μια παράσταση εντελώς διαφορετική από όσες έχει κάνει ως σήμερα. 

Το «Red-A dark Cabaret» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Αποστολόπουλου έρχεται στο Θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκη από τις 22 Νοεμβρίου και για 7 μοναδικές μεταμεσονύκτιες παραστάσεις, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 24.00.

Μετά την πολυσυζητημένη παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου» η ανατρεπτική DADA-ART παρουσιάζει τη νέα παραγωγή της. Ένα σκοτεινό Cabaret, με τραγούδια, πρόζα και μια... αμαρτωλή αισθητική. Η «Red» είναι μια ιδιαίτερη γυναίκα.

 Μία γυναίκα που παραδίνεται στα πάθη της με έντονο και ακραίο τρόπο. Μία γυναίκα που ερωτεύεται τη ζωή και την ζει στον υπερθετικό βαθμό. Μία γυναίκα σύμβολο της ελευθερίας... 

Η Νίνα Λοτσάρη κρατά τον κεντρικό ρόλο σε μια παράσταση γιορτή των αισθήσεων.


Σε μία σύνθεση κειμένων αντρών συγγραφέων, των Marquis De Sade, Harold Pinter, Charles Bukowski & Oscar Wilde, η Red φωτίζει μία άλλη τους διάσταση. Την διάσταση μίας ιδιαίτερης γυναίκας και τη σχέση της με το αρχέγονο ερώτημα του Έρωτα...Που οδηγεί? Στην Ευτυχία? Η στην Τρέλα?

Η μοναδική φωνή της Νίνας Λοτσάρη και 15 τραγούδια- ύμνοι στον Έρωτα, ολοκληρώνουν την σκηνική εμπειρία αυτού του Σκοτεινού Καμπαρέ. Μαζί της πάνω στη σκηνή 3 βιρτουόζοι μουσικοί, visuals, σκηνικές ανατροπές, hi end φωτισμοί και η ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Αποστολόπουλου.




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!


ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: