Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

5 λόγοι που ξέρεις ότι «εκείνος» θα είναι πάντα ο πιο σημαντικός απ’ όλους!

Ανοίγω κεφάλαιο κόλαφο. Πρώην, αυτή η μάστιγα. Όσα και να πούμε γι’αυτούς, ποτέ δεν θα είναι αρκετά.
Υπάρχουν εκείνοι που και να μην τους ξαναδείς μπροστά σου, ακόμα καλύτερα, εκείνοι που κρατάς μαζί τους καλές σχέσεις και τυπικές, κι εκείνος που ό,τι και να γίνει θα τον αγαπάς. Αυτός ο ένας, είναι που σε έχει αγαπήσει πρώτα απ’όλα, που σε έχει πληγώσει, αλλά παρ΄όλα αυτά σε θέλει. Είναι η ιστορία που έχεις μαζί του που τον κάνει σημαντικό, τα αισθήματα που έχεις νιώσει και δεν τον ξεχνάς και οι στιγμές που θα στον θυμίζουν κάθε φορά. Με το πιο απλό γεγονός.

5 λόγοι εξηγούν πλήρως την κατάσταση σου, και αποδεικνύουν ότι εκείνος όντως θα είναι ο πιο σημαντικός. Τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον.

1. Θέλεις να είναι καλά, ακόμα και με άλλη

Δεν είναι το καλύτερο σου, σε καμία βασικά, αλλά θέλεις να είναι καλά. Είτε αυτό σημαίνει υγεία, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπική ζωή. Δεν σε ενδιαφέρει, απλά να είναι καλά και ευτυχισμένος.

2. Τον σκέφτεσαι και στα πιο απλά

Τον φέρνεις στο μυαλό σου συνέχεια. Χωρίς λόγο και αιτία. Απλά τον σκέφτεσαι. Στις χαρές σου θα ήθελες να ήταν εκείνος που θα μάθαινε πρώτος ότι βρήκες δουλειά, στις λύπες σου εκείνος που θα σταθεί στο πλάι σου.

3. Έχεις ανοίξει την ψυχή σου όσο δεν φανταζόσουν

Πολλές γυναίκες δυσκολευόμαστε κάποιες φορές -ειδικά όταν δεχόμαστε άρνηση- να εκφραστούμε όσο θέλουμε. Να πούμε ξεκάθαρα αυτά που νιώθουμε, χωρίς να βάλουμε τον εγωισμό μας μπροστά. Αν έχεις ξεπεράσει αυτό το στάδιο και έχεις ανοιχτεί όσο δεν περίμενες, τότε κρίμα που δεν το κατάλαβε (αν είναι ακόμα πρώην).

4. Δεν περιμένεις τίποτα αλλά συγχρόνως πολλά

Ξέρεις κατάβαθος ότι δεν πρόκειται να είναι πάλι στην ζωή σου. Παρ’όλα αυτά, ελπίζεις/θέλεις η ιστορία σας να μην είχε τελειώσει έτσι άδοξα και το σενάριο κάποια στιγμή να αλλάξει.

5. Τον αγαπάς μωρέ

Τον αγαπάς μεν, αλλά όταν φόβοι/μπερδέματα/ανησυχίες/παραξενιές/ανασφάλειες/τρίτα πρόσωπα/ μπαίνουν πιο ψηλά από αυτό που νιώθεις, τότε ξέρεις ότι είναι μονόπλευρο. Αλλά και πάλι τον αγαπάς.

BONUS: Τα φιλιά στα κόκκινα φανάρια, είναι αγάπη πραγματική!







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: