Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Τροφές που θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό σου και θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά

Πήρες απόφαση να ακούσεις το καμπανάκι που σου κρούει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο οργανισμός σου. Έτσι, άρχισες να ψάχνεις ποιες τροφές θα τον αποτοξινώσουν και θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα περιττά κιλά που έβαλες στις διακοπές. Μην αγχώνεσαι! Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις αρκεί να έχεις θέληση.
Ποιες τροφές, όμως, θα είναι ο σύμμαχος σου στον νέο αγώνα που ξεκινάς;
Εμείς, τις βρήκαμε και σου τις παρουσιάζουμε, οπότε ξεκίνα να κρατάς σημειώσεις.

Αυτές τις τροφές πρέπει να τις βάλεις τώρα στη ζωή σου:

Λάχανο:
Είναι η κατάλληλη εποχή να εντάξεις το λάχανο στη ζωή σου. Το συγκεκριμένο λαχανικό μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη και παράλληλα και βοηθήσει το έντερο σου να λειτουργεί πιο σωστά από ποτέ.

Μήλα:
Το συγκεκριμένο φρούτο, όπως υπογραμμίζουν σχετικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, περιέχει έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αδιάλυτες φυτικές ίνες και πηκτίνη. Αυτές οι ουσίες αξίζει να τονίσουμε, πως μπορούν να απορροφήσουν τις τοξίνες και να ξεμπλοκάρουν τον οργανισμό σου. Παράλληλα, τα μήλα περιέχουν και γλουκαρικό οξύ το οποίο θα βοηθήσει το σώμα να απαλλαγεί από τα πρόσθετα τροφίμων.

Ρόδι:
Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το καθαρίσεις, αλλά είναι ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες και φυτικές ίνες. Ειδικά τώρα που είναι η εποχή του, οφείλεις να το εντάξεις στο καθημερινό σου διατροφολόγιο γιατί θα δεις θαύματα. Φάε ένα ρόδι την ημέρα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα δεις πως είχαμε δίκιο.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: