Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ChocolateFest: Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ επιστρέφει στην Αθήνα

Με πολλά pop-up περίπτερα, γνωστούς ζαχαροπλάστες κι αμέτρητους γλυκούς πειρασμούς
Το ChocolateFest, το μοναδικό φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην σοκολάτα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο, προσελκύοντας 30.000 επισκέπτες.

 Τώρα επιστρέφει για ένα δεύτερο, μεγαλύτερο και πιο σοκολατένιο τετραήμερο με σκοπό να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους.

Ο Τσάρλι και το αμαξοστάσιο σοκολάτας
Στα ειδικά διαμορφωμένα pop-up περίπτερα που θα στηθούν από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα σας περιμένουν πολλές διαφορετικές σοκολατοποιίες, καθώς επίσης και γνωστά ζαχαροπλαστεία και pastry chefs, παρουσιάζοντας σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές: ευφάνταστες συσκευασμένες σοκολάτες, φρέσκιες σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή (βελγικές βάφλες, λουκουμάδες με πραλίνα κ.ά.), καθώς επίσης και ζεστά και κρύα ροφήματα και παγωτά – θα είναι σαν να βρεθήκατε ξαφνικά στο... άντρο του Γουίλι Γουόνκα.

Δημιουργώντας με σοκολάτα
Στα πλαίσια του τετραήμερου Chocolate Fest θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά workshops για μικρούς και μεγάλους, ενώ γνωστοί σεφ αλλά και food bloggers θα παρουσιάσουν ευφάνταστες ιδέες για πιο-σοκολατένιες-δε γίνεται συνταγές στο χώρο του Live Cooking του φεστιβάλ, δημιουργώντας ζωντανά μπροστά στο κοινό ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς με βάση –τι άλλο;– τη σοκολάτα.

Info
ChocolateFest Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ., Γκάζι. Γενική είσοδος 3€, ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 5 ετών. Ωράριο λειτουργίας: Πέμπτη και Παρασκευή 16:00 – 23:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 23:00





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: