Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Tips για τα φρύδια από την αισθητικό-γκουρού του Χόλιγουντ

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν η αφορμή για να ανακαλύψουμε τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα καλοσχηματισμένα φρύδια των stars (και γυναικών και ανδρών) καθώς πολλοί της λένε να έρθει από το Σίδνεϊ στις ΗΠΑ για να τους περιποιηθεί.
Συγκεκριμένα, ο οσκαρικός ηθοποιός εμφανίστηκε στην σκηνή των φετινών Όσκαρ προκειμένου να απομείνει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου στην Έμα Στόουν και παρ΄όλο που ήταν το ίδιο γοητευτικός με πέρσι,φορώντας τέλειο μπλε κουστούμι και παπιγιόν, όλοι πρόσεξαν τα... φρύδια του.
Αρχικά η Independent, λοιπόν, είχε αναφέρει πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε ταξιδέψει μέχρι το Σίδνεϊ για να επισκεφτεί την «μάγο» των τέλειων φρυδιών, Σάρον Λι, η οποία θα του έκανε μία ειδική θεραπεία για να είναι τα φρύδια του καλοσχηματισμένα.
Ωστόσο, σύμφωνα με την αισθητικό, ο ηθοποιός δεν χρειάστηκε να πάει πουθενά καθώς η ίδια ταξίδεψε μέχρι το Λος Άντζελες, προκειμένου να φροντίσει τα φρύδια όσων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.
Και μπορεί να μην είναι γνωστή σε εμάς, αλλά σχεδόν όλοι οι διάσημοι φροντίζουν τα φρύδια τους στην Σάρον Λι, η οποία ταξιδεύει συχνά στο Λος Άντζελες, χωρίς μάλιστα να πληρώσει τίποτα.
Φροντίζοντας τα φρύδια της Μπιγιονσέ, του Τζορτζ Κλούνεϊ, της Μαντόνα, της Μαράϊα Κάρει και της Κιμ Καρντάσιαν, η Σάρον χρεώνει από 190 ευρώ για μία περιποίηση στα φρύδια με την τιμή να αυξάνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις τους καθενός.
Πρώτα «εξερευνά» το πρόσωπο του κάθε πελάτη και στην συνέχεια ο καθένας κάνει την θεραπεία (ή τις θεραπείες) που χρειάζεται περισσότερο στα φρύδια (όπως γέμισμα, χρώμα, ή τεχνική λάμψης) συνεννόηση πάντα με την ειδικό.
Εκτός αυτού στην θεραπεία μπορεί να κάνει θεραπεία για τα μάτια, για τα χέρια και ένα απαλό μακιγιάζ στο τέλος.
Οι συμβουλές για σωστό σχήμα στα φρύδια:
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών είναι πως πάντα το παρακάνουν. Ξεκινούν απλά να καθαρίσουν τις άκρες στα φρύδια τους και καταλήγουν να έχουν μία πολύ λεπτή γραμμή. Δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε, καθώς τα πάντα έχουν να κάνουν με την γεωμετρία του προσώπου», αναφέρει η ίδια.

«Ακόμη όταν πάτε σε καποια ειδικό μετά μην πειράζεται τα φρύδια σας μόνη σας στο σπίτι. Ένας ειδικός ξέρει πως πρέπει να είναι το ιδανικό σχήμα, ειδικά αν εκείνος είναι ευρύτερα γνωστός για την δουλειάς του» λεει η Λι.

Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: