Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Μπάνιο σε ελαιόλαδο, ξύρισμα στο πρόσωπο -Μμυστικά ομορφιάς γυναικών-ειδώλων

Υπάρχουν γυναίκες που βίωσαν την αίγλη του Χόλιγουντ πριν από μερικές δεκαετίες και κατάφεραν να γίνουν είδωλα ομορφιάς μέσα στο χρόνο και να παραμείνουν αξεπέραστες.


Γυναίκες που ίσως δεν είχαν ιδέα τι θα πει αισθητικές επεμβάσεις, λέιζερ, κρυοθεραπεία και άλλα, παρόλα αυτά ήταν τόσο λαμπερές και προσεγμένες, ώστε ακόμα και σήμερα οι γυναίκες ζηλεύουν το λουκ τους και προσπαθούν να υιοθετήσουν το στιλ τους.
Σταρς του παρελθόντος, όπως η Οντρεϊ Χέμπορν και η Μέριλιν Μονρόε που είχαν τα δικά τους μυστικά και τιπς ομορφιάς, που τις αναδείκνυαν, ακόμα κι αν ήταν «παράξενα».
  • Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Λέγεται ότι το βελούδινο και απαλό δέρμα της Τέιλορ δεν ήταν αποτέλεσμα απολέπισης με κάποιο αιθέριο έλαιο και ζάχαρη ή κουκούτσι ελιάς, αλλά ξυρίσματος! Το στοιχείο αυτό αποκάλυψε στη New York Times η έξπερτ στην περιποίηση προσώπου των σταρ, Κέιτ Σόμερβιλ.







apimages
  • Μέριλιν Μονρόε
Το 1952 στο Pageant Magazine η ηθοποιός μιλώντας για την υγεία της και τις συνήθειες της, είχε αποκαλύψει πως προσπαθούσε να προστατεύει και να θωρακίζει το δέρμα της από τον ήλιο, ενώ δεν συμφωνούσε ποτέ με το έντονο μαύρισμα, γιατί της άρεσε να είναι ξανθιά και ανοιχτόχρωμη από την κορυφή έως τα νύχια.



apimages
  • Τζόαν Κρόφορντ
Το 1934 ο ιδρυτής της εταιρείας καλλυντικών Max Factor ανέφερε σε άρθρο, πως η Τζόαν Κρόφορντ διατηρούσε τη φυσική της ομορφιά, τονίζοντας πάντοτε τα μάτια της, που είχαν ένα έντονο μπλε χρώμα. Είχαν ένα μυστήριο και το βλέμμα της ήταν υπέροχο. Η Κρόφορντ έδινε βάθος στο βλέμμα κάνοντας μπλέντινγκ στις εξωτερικές γωνίες των ματιών και προκειμένου να τα κρατήσει πεντακάθαρα, τα έπλενε δυο φορές την ημέρα με διάλυμα βορικού οξέος και κρύο νερό.



apimages
  • Κάθριν Χέμπορν
Το 1933 η νεαρή σταρ αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς και να δώσει τις συμβουλές της. Για να διατηρήσει αψεγάδιαστη την επιδερμίδα της, η Κάθριν πρότεινε τότε σε κάθε γυναίκα να αποφεύγει την υπερβολική κατανάλωση φρέσκου χυμού φρούτων, γιατί αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τη χροιά της επιδερμίδας. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να πιει ένα ποτήρι χυμό ντομάτας με πάγο.



apimages
  • Γκρέις Κέλι
Ο Πίτερ Λάμας , ο οποίος είχε συνεργαστεί με την ηθοποιό, αποκάλυψε στο shape.com πως η Γκρέις Κέλι συνήθιζε να εφαρμόζει ξανά και ξανά την κρέμα χεριών της κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οταν μάλιστα την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό, εκείνη απάντησε ότι η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται πιο γρήγορα στα χέρια της από ότι σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος της.



apimages
  • Οντρεϊ Χέμπορν
Αν αναρωτιέστε πως η Οντρεϊ κατάφερνε να έχει τόσο πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες, χωρίς να φοράει εξτένσιονς, τότε σας λέμε πως το μυστικό της κρυβόταν σε μια παραμάνα. Ο makeup artist Αλμπέρτο ντε Ρόσι, αφού εφάρμοζε τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες της, τις χώριζε μια μια με παραμάνα.  



apimages
Γκρέτα Γκάρμπο
Η ρουτίνα ομορφιάς της ηθοποιού περιοριζόταν σε δύο πράγματα: εφαρμογή πούδρας στο πρόσωπο, ενώ κάποιες φορές συνήθιζε να βάζει παγάκι προκειμένου να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσει το πρήξιμο.



apimages
  • Σοφία Λόρεν
Το 2006 η Σοφία Λόρεν αναδείχθηκε ως η γυναίκα με την πιο γοητευτική φυσική ομορφιά έπειτα από μια ψηφοφορία στο διαδίκτυο και εκείνη, στα 71 της αποκάλυψε το μυστικό της στο BBC, που μπορεί να σας φανεί λίγο περίεργο: μπάνιο σε παρθένο ελαιόλαδο.  



apimages
  • Ρίτα Χέιγουορθ
Για να διατηρήσει το χρώμα το μαλλιών της λαμπερό και υγιές η σταρ συνήθιζε να απλώνει σε αυτά ελαιόλαδο και να τα τυλίγει για δεκαπέντε λεπτά στην πετσέτα προτού τα ξεπλύνει με άφθονο ζεστό νερό και χυμό λεμονιού. Ενίοτε βέβαια, τα ξέπλενε και δεύτερη φορά με ένα μείγμα από λευκό ξύδι και χλιαρό νερό για να τους δώσει ακόμα περισσότερη λάμψη.



apimages

Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: